Vierailija

Taas ajattelin aloittaa hehkeen ja huolitellun elämän mutta neuvoja hieman kaipaisin. Miten käytetään värillistä päivävoidetta, tuleeko kosteusvoide alle. Onko " kevyempi" kuin meikkivoide, siis ei mikään teatterimaski. Oisko parempi vaihtoehto kun ihossa ei tarvitse peittää vaan enempikin haluaisin väriä talviharmaalle naamalle. Tarvitseeko mitään erityispuhdistusaineita, löytyykö marketeista mitään hyvää ja helpaa.

Kiitos paljon!

Kommentit (5)

harmahtavaan naamaan peitevoidetta.hyviä, halpoja vinkkejä:Kannattaa satsata edes sen verran, että ostaa vaikka hyvin varustetusta ruokakaupasta perusvoiteen, kuorinta-aineen, ja huulirasvan naamalle.Kerran-pari viikossa kuorinta. Kuorinnan jälkeen laitat naamion, Lumenen virkistävä kasvonaamio (Radiant C-energy Mask). On todella hyvä juuri harmahtavalle, rasittuneelle- väsyneelle iholle ja hintakin on edullinen. Jos ei ole rahaa ostaa em. tuotteita, voi kirjastosta lainata esim. kirjan: Ruusuvettä ja koivun lehtiä, joka opastaa kotikonstein hoitamaan kauneutta.Hoitojen jälkeen naamaan vaikkapa Nivean (body milk, kahta eri vahvuutta rasvaisuudessa, suosittelen) voidetta.Kerran pari kuussa voit kuorinnän jälkeen lisäksi hellästi höyryttää kasvojasi (liedellä juuri ja juuri kiehuvaa vettä kattilassa ja itse sopivasti kaukana pyyhkeen alla kattilan yläpuolella höyryttää kasvoja kymmenisen minuuttia) Höyrytyksen jälkeen voit itse varovasti poistaa esim. mustapäitä (huom. kädet oltava ehdottoman puhtaat). Jonka jälkeen voit laittaa sen naamion.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tai kiireaamuina voit laittaa vaikka vain meikkipuuteria. Niistä EHDOTTOMASTI paras on Kanebo, joskin se on aika tyyris eikä löydy pienistä marketeista. Lumenen meikkipuuterikin on ihan hyvä. Meikkipuuteri on hyvä vaihtoehto jos iho on jo valmiiksi hyvä eikä tarvitse peitellä/parannella mitään.

ja lisään vielä, että kannattaa juoda paljon vettä, ja syödä hedelmiä ja kuitupitoista ruokaa/leipää (täysjyvä puuroja, ruis/näkkileipää jne)Alkaa ihokin voimaan paremmin kun pääsee solut uusiutumaan hyvällä ruokavaliolla.

jospa sitä viimein sais aikaseksi vähän kunnostautua.Olen aina ollut hiukset ponnarilla oleva urheilijahippi. Nyt kun tuo kolmekymmentä uhkaavasti lähestyy on mielessä käynyt ajatus jostakin ihmeellissestä itsensä hoitamisesta,ois varmaan jo aika.

t:ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat