Kommentit (15)

sanoi että OK, mutta kun on jo kotona kauniimpi. Hih! Ja lisäsi vielä, että kyllä suuttuisi jos minä laittaisin samanlaisia kuvia galleriaan.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta sorry vaan, poseeraustyyli huorahtava.En ymmärrä miksi on jotenkin tavoiteltavaa nykypäivänä naisten olla mahdollisimman huorahtavia? Noin kaunis nainen on muutenkin sexy - ei siinä tarvitse esitellä alastomia rintoja tai persettä kiinni kamerassa.

Miksi pitää olla niin halpahintainen.Seksi on nykyään liian " julkista" . Kun nuori, kaunis nainen pukeutuu kuin katutyttö 80-luvun B-filmissä ei se tee mielestäni oikeutta naisen kauneudelle puhumattakaan seksikkyydelle. Jos peli kovenee vielä, kohta nuoret tytöt kulkee alushoususillaan kadulla --ja kaikki vain sen vuoksi, että halutaan olla mahdollisimman seksikkäitä.Eikö omaan seksualisuuteen tai sen vetovoimaan enää luoteta?

Kyllä se taidokas flirtti ja kipinöivän kemian sytyttäminen toisessa kertoo enemmän seksuaalisesta itsetunnosta ja haluista, kuin perseen työntäminen kameraan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat