Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Oletteko pyydystäneet kihomatoja teipillä? Mille ne näyttävät teippiin tarttuneena? Huomaako selvästi että kyseessä on kihomato vai joutuuko vielä arvuuttelemaan että onkohan nämä niitä? Kiitos avusta!

Kommentit (7)

Taisin provosoitua todella herkästi, kun vedin siitä herneen nenään. Tapauksesta on jo muutama vuosi aikaa, mutta silti tuntui todella pahalta. Olisin mielelläni jäänyt pois töistä tuon takia, mutta en minä käy valehtelemaan työnantajalle, että pitää jäädä kotiin kun kerran ei pidä. Työtehtävätkin on erilaisia eri ihmisillä. Pois jääminen olisi aiheuttanut työyhteisössä todellakin säpinää.Yritin olla avulias ap:lle ja muillekin asian kanssa painiville. Mutta sainkin, todella, paskat palkakseni.Mukavaa päivän jatkoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei teippejä tarvittu. Apteekin kautta päiväkotiin, lääke alas ja varoitus henkilökunnalle. Kysyin muuten vielä, että pitääkö jäädä kotiin, ei pitänyt.

Ap kiittää saamistaan vastauksista ja kysyy vielä.. Onko siis kukaan nähnyt niitä matoja teipissä? Mille näyttävät siinä teipissä (yön jäljiltä)?

pitää hoitaa ja siivota kotona ensin ja sit vasta saa mennä hoitoon. Kyllä on taas työ tarkeätä kun viedään tartuttava lapsi hoitoon. Laiska p****

Ottivat päiväkodissa sitten käsipyyhkeet pyykkiin ja paperit käyttöön käsien kuivauksessa. Varoitus moniste saatiin käteen iltapäivällä. Joidenkin vanhempien mielestä kihomadot on jotenkin hävettävää ja he salaavat sen. Sitten nämä varotoimenpiteet jää tekemättä ja madot vaan tarttuu.Lapset on tosi mestareita koskettamaan kaikkea. Vaikka jokaista käsipyyhettä vessaan mennessä ja tullessa. Eihän se paljon muuta tarvitsekaan.Lääkkeen nimi on Pyrvin. Koko perhe ottaa lääkkeen.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat