Seuraa 

Harkitsetko kestovaippojen käyttämistä lapsellasi? Tuntuuko alkuun pääseminen vaikealta? Kaipaatko vinkkejä kuivaksiopetteluun? Tule tutustumaan suloisiin kestovaippoihin, vaihtamaan kokemuksia ja kysymään neuvoja!Kestovaippayhdistys ry Keski-Uusimaa järjestää koko perheen kestovaippatapahtumanV a i p p a k a r k e l o t,

sunnuntaina 5.2.2006 klo 10-15Paikkana on kodikas ja valoisa Järvenpään työ- ja toimintakeskus, osoitteessa Myllytie 11. Tapahtumassa on:KESTOVAIPPOJEN MYYJIÄ ¿ voit ostaa kestovaippoja ja muita lastentarvikkeita. Mahdollisia tapahtumatarjouksia ja ennakkotilauksia voi tiedustella myyjiltä suoraan:Bellapuu http://www.kestovaipat.net/

Ekojäärä nina.ratinen@pp.inet.fi (ent. Ninnin Naperopuoti)

Halinalle http://www.halinalle.fi/

Hupsut Muksut http://www.hupsutmuksut.fi/

KenguRuu http://www.kenguruu.fi/

Kestovaippakauppa http://www.kestovaippakauppa.com/

Myllymuksut http://www.myllymuksut.com/

Perhepuoti Nestori ja Sinikello http://www.perhepuoti.fi/

Pikku-Aurinko http://www.pikku-aurinko.fi/catalog/

Pikkuprinssi http://www.pikkuprinssi.com/

Tunttarulla http://www.tunttarulla.com/

Vaippakeiju http://www.vaippakeiju.fi/

Vekaravintti http://www.vekaravintti.fi/KESTOVAIPPANEUVONTAA - tule tutustumaan kestovaippoihin, niiden käyttöön ja hoitoon, me autamme mielellämme!TEE-SE-ITSE-PISTE - vinkkejä siitä, miten tehdä vaippoja itse. Neuvomme materiaalien ja kaavojen löytämisessä. Esillä itsetehtyjä vaippoja.KESTOVAIPPAKIRPPUTORI - Tee edullisia löytöjä tai tuo vaippoja ja vaippatarvikkeita myytäväksi klo 10-15. Myytävät tuotteet merkitään ennen myytäviksi jättämistä. Kirpputoripisteestä saat lomakkeen, josta löydät myyjänumerosi. Täytä lomakkeeseen omien tietojesi lisäksi myytävien tuotteiden tiedot (tuotteen nimi, koko, hinta). Merkitse myös tuotteisiin myyjänumero, hinta, koko sekä olennaisia tietoja tuotteen iästä, kunnosta ja materiaaleista. Myymättä jääneet tuotteet ja rahat myydyistä tuotteista tulee noutaa kirpputorilta viimeistään klo 15:00. Kestovaippayhdistyksen myyntipalkkio on 5%. Lisätietoja: marika.makela @ helsinki.fi (poista välit)KANTOLIINAOHJAUSTA ¿ henkilökohtainen opastus, esillä erilaisia kantoliinoja.IMETYSTUKIRYHMÄN PISTE ¿ Imetystukiryhmä kertoo toiminnastaan ja neuvoo imetykseen liittyvissä asioissa.ARVONTA ¿ Kestovaippayhdistyksen jäseneksi liittyvien tai jäsenyytensä uusivien kesken arvotaan Ekojäärän (ent. Ninnin Naperopuodin) toppapuku vauvalle. Jäsenyys vuodelle 2006 on 10 ¿. Lisäksi saat mukaan yhdistyksen rintamerkin ja kotiin postitettuna vuoden 2006 jäsenlehden!

Lisäksi tapahtumassa on yhdistyksen järjestämä kahvio sekä rauhallinen nurkkaus imetykselle. Maksuton sisäänpääsy. Paikalle on esteetön pääsy vaunuilla ja rattailla, ulkona on myös katoksessa tilaa säilyttää niitä. Huomioithan sen, että tapahtumassa voi maksaa lähinnä käteisellä. Lähimmät pankkiautomaatit sijaitsevat mm. Järvenpään keskustassa.Toimintakeskus on alle 1 km Järvenpään keskustasta ja juna- sekä linja-autoasemalta, autolla tuleville opastetut parkkipaikat.

LISÄTIETOJA:

Kestovaippayhdistys ry Keski-Uusimaa

Puh. 045-131 7974/Marika Järvinen

keski-uusimaa @ kestovaippayhdistys.fi (poista välit) www.kestovaippayhdistys.fi

Kommentit (4)

Tässä linkki Karkelokarttaan, mihin on sinisellä merkitty läheisimmät parkkipaikat: http://www.raidfinland.com/ENGLISH/Karkelokartta.html

Kartta on vain Järvenpäästä, joten tässä on ajo-ohjeita pääväyliltä:----------------------------------------------------------------------------------HKI-LAHTI-moottoritieltä (E75, 4)Helsingin suunnasta:

Järvenpään liittymästä alas ja vasemmalle eli Pohjoisväylälle. Kts. lisää alla

Lahden suunnasta:

Toisesta Järvenpään liittymästä alas ja oikealle eli Pohjoisväylälle.Pohjoisväylän kolmansista liikennevaloista vasemmalle (Citymarket, JET ja ABC-asema risteyksen eri puolilla) keskustaan päin eli Helsingintielle.

Toisista liikennevaloista (ensimmäiset on Citymarketin valot) oikealle eli Kartanontielle.

Kartanontien päästä oikealle eli Myllytielle. Mäkeä ylös n. 100m.Työ- ja Toimintakeskus on oikealla Myllytien ja Polvipolun kulmassa, vaalea matala rakennus, jossa kulmassa isot kaarevat lasi-ikkunat.

Sisäänkäynti löytyy Polvipolun kautta, kiertäen rakennuksen sisäpihalle.----------------------------------------------------------------------------------TAMPERE-HKI-moottoritieltä (E12, 3)Tampereen suunnasta:

Hyvinkään liittymän jälkeen oikealle nousee liittymä Tuusulaan/Järvenpäähän eli tielle 45.

Sitä tietä n.10 km, ohi Järvenpää-kyltin, kunnes tulee (aika yllättäenkin) vasemmalle risteys JÄNIKSENLINNAAN (Vanha Hämeentie).Tätä tietä n.12 km, vasemmalle tulee kyltti Järvenpää/Leirintäkeskus (tässä punainen lato pellolla) Monsantielle.

Monsantietä n.3 km, tulee T-risteys, josta vasemmalle Vanhankyläntielle - tässä myös Leirintäkeskuksen/Järvenpään kyltti.Vanhankyläntietä loppuun asti, kunnes ensimmäisestä liikennevaloristeyksestä vasemmalle Postikadulle (tässä kohtaa Prisma-keskus).

Postikatu kulkee junaradan ali ja muuttuu Myllytieksi.Junaradan jälkeen n. 1 km on oikealla Työ- ja Toimintakeskus Myllytien ja Polvipolun kulmassa - vaalea matala rakennus, jossa kulmassa isot kaarevat lasi-ikkunat.

Sisäänkäynti löytyy Polvipolun kautta, kiertäen rakennuksen sisäpihalle.----------------------------------------------------------------------------------

TUUSULAN tieltä (45):Tuusulan väylä kulkee ohi Hyrylän kahden liikenneympyrän ja Keravankin sivuuttaen.Tietä suoraan Järvenpään suuntaan, kunnes ensimmäisistä liikennevaloista Järvenpäässä vasemmalle Rantakadulle. Oikealla Prisma-keskus.Oikeanpuoleista kaistaa suoraan ohi valoristeyksen Postikadulle.

Postikatu kulkee junaradan ali ja muuttuu Myllytieksi.Junaradan jälkeen n. 1 km on oikealla Työ- ja Toimintakeskus Myllytien ja Polvipolun kulmassa - vaalea matala rakennus, jossa kulmassa isot kaarevat lasi-ikkunat.

Sisäänkäynti löytyy Polvipolun kautta, kiertäen rakennuksen sisäpihalle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat