Vierailija

meillä on niin pieni asunto että en kertakaikkiaan tiedä missä näitä parveke vaunuja säilyttäisin:( onko kellään kokemusta siis siitä että vaunut olisivat ulkona kokoajan?

Kommentit (8)

noin me tehtiin kun rivarissa asuttiin.

vaunut/rattaat oli päivät ulko-oven vieressä katoksessa ja illalla viimeisenä otettiin ne eteiseen.

Eli mikä vaan mikä on toistuvasti kostea homehtuu. Ja mitä useammin kastuu tai kostuu sitä nopeammin. Ts. ihan takuulla homehtuvat parvekkeella ainakin syksy-kevätaikaan. Talvella (kun on pakkasta, ei suojasäällä) ja kesällä ilmankosteus on yleensä niin alhaalla, että ei haittaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eri asia, jos säilytät jossain kylmässä ulkovarastossa, missä on huono tuuletus. Siellä ne homehtuu, ei ulkona. Varsinkin, jos on kuitenkin hyvä parveke eli vaunut eivät ole sateessa.

meillä on myös oltava rattaat/vaunut jatkuvasti kylmässä tilassa koska ne eivät yksinkertaisesti mahdu sisälle eikä meillä ole lämmintä varastoa niille... yleensä ovat kuitenkin katon alla sisällä siis. eihän se hyväksi ole niille, mutta pakko mikä pakko! meillä muutenkin nuo yhdistelmät alkavat olla siinä kunnossa ettei paljon jälleenmyyntiarvoa ole...mutta tosiaan saattavat mennä homeeseen...älä ainakaan peitä niitä millään tiiviillä esim muovilla tms. silloin homehtuvat melko varmasti!

eli siis säiden vaihdellessa vaunut kärsivät auringosta, kosteudesta jne ja ajan myötä haalistuvat ja homehtuvat. Eikö todella ole muuta paikkaa??

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat