Vierailija

Mulla on tässä meneillään jo kp 53/30-35. Raskaustesti näytti negatiivista kp 38, joten ajattelin, että jostakin syystä nyt vaan jää kierto välistä (ei olisi eka kerta) enkä ole raskaana. En siis ole ollenkaan miettinyt mitään oireita tai merkkejä, eikä mitään ihmeellistä ole näin jälkikäteenkään ajatellen ollut. Väsynyt olen, mutta siihenhän nyt voisi olla tuhat muutakin syytä.Raskausasia tuli nyt mieleen vaan ihan yhtäkkiä, kun tänäaamuna tuli sellainen tosi kumma olo. Menin keittiöön aamupalaa laittelemaan ja yhtäkkiä varoituksetta tuli aivan kamala kuvotus ja olin oksentaa siihen paikkaan, ja alkoi huimatakin niin, että oli jalat mennä alta. Ihan hirveä olo. Se meni ohi kuitenkin sitten yhtä nopeasti kun tulikin, kun sain juotua vähän vettä, ja sitten tulikin vaan kamala nälkä... Tavallista verensokerin heittelyäkö, vai pitäisiköhän mennä ostelemaan uutta testiä...?

Kommentit (8)

Saisihan se mitä mieluiten olla positiivinen... En vaan oikein usko, että on ja siksi tässä nyt mietinkin, että odottaako vaan, tuleeko seuraavat kuukautiset tässä viikon tai parin sisällä, vaikko " tuhlatako" testiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos ei jatkuvasti syönyt jotain niin oksetti. Myöhemmin se tasaantui jokapäiväiseksi jatkuvaksi kuvotukseksi ja väsymykseksi. Nytkin vielä kuvottaa aamuisin ja jos en saa appelsiinia jota sitten syönkin 2kg päivässä ja juon pari litraa appelsiinimehua päivässä siihen vielä päälle.

etenkin jos edellisestä syönnistä jo pidempi aika. Kahvi oksettaa ja myös kolajuomat. Kaikki enemmän pureskelua vaativa ruoka tuntuu luotaantyöntävältä. Ajatusta kananlihasta en voi sietää (tämä oli myös edellisessä raskaudessa).Helpostusta olen löytänyt hedelmistä, pakastemarjoista ja yllättäen näkkileivästä ja hapankorpusta. Mikään sokerinen ei maistu. Joulusuklaat ovat edelleen syömättä ja pakastemustikoistakin pitää kaapia sokeriklöntit pois.

Esim. ruisleipä, kahvi jne.. ihan siis tavalliset ruoat oli jotain aivan käsittämättömän ällöjä:) Jää- tai ruokakaapin avaaminen oli iso haaste, piti ainakin pidätellä nenän kautta hengittämistä. En voinut olla keittiössä silloin kun mies söi ruisleipää. Sitten nälkä oli koko ajan ja mieli teki salmiakkia joka kyllä oli vältettävien listalla (nostaa verenpainetta) tai lihapullia ja perunamuusia (ns. tavallista kotiruokaa teki mieli).Tuo vaihe meni 2-3 kk ohitse.

Ensin piti mennä vessaan yökkimään, yleensä tuli heti mahanesteet pihalle. Sitten söin aamupalaksi jotain pientä ja se tuli melko heti myös pihalle. Kiteytettynä, mulla ainakin oli koko ajan paha olo. Tuntui, että jos ei syö, niin tulee oksennus, mutta jos söi, niin tuli myös oksennus.Mulla pahoinvointi alkoi vasta viikkolla 8. Viikot 8-14 se oli ehkä pahinta. Sen jälkeen rupes helpottamaan ja nykyisin paha olo on vain ainoastaan aamupalan jälkeen. Vieläkin oksennan joinakin päivinä, mutta nyt voin pikkuhiljaa sanoa, että paha olo on väistynyt.Rv 20+2 menossaPs, kannattaa käydä ostamassa uusi testi

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat