Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Uusimmat gallup-luvut ovat samat kuin HS-gallupissa viikko sitten, 53-47 Halosen hyväksi.Että se siitä mahtavasta nosteesta ja hyvästä kampanjasta.

Kommentit (13)

Gallupeista oli suurta haittaa Haloselle. Erittäin hyvä, mutta ennakoitua huonompi tulos sai Halosen näyttämään häviäjältä, haavoittuneelta. Halosen ymmärrettävä hämmästys lisäsi vettä myllyyn. Ihmislauma käy haavoittuneen kimppuun, viis siitä kuinka vahva eläin on muutama hetki aikaisemmin ollut. Niin kävi myös Halosen tapauksessa.Koska vaalit ovat muutenkin käytännössä mielikuvasotaa - minkä osoittaa myös Niinistön ilmoittautuminen työväen ehdokkaaksi -, mediaväen kannattaa laittaa korvan taakse hyviä temppuja kääntää erilaiset käänteet omaksi edukseen. Jos minä olisin jonkun altavastaajan kamppanjapäällikko, pyrkisi käyttämään juuri tätä haavoittunut johtaja -kaavaa hyväkseni. Enkä tietysti sano, että Niinistön kamppanjasassa oli siitä kyse. Mutta taatusti tällaisiakin tilanteita varten on kamppanjatoimistossa mietitty toimintastrategioita.Susilauma käyttäytyisi samalla tavalla ja taatusti käyttäytymistieteet on mukana kun kamppanjoja suunitellaan. Ei siinä ole ehdokkaiden kyvyistä niinkään kyse.Vierailija:

Lainaus:


Että se siitä mahtavasta nosteesta ja hyvästä kampanjasta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kuinka medialukutaidotonta kansaa höynäytetään.Otetaan laskussa oleva entinen tähti, joka on elänyt sen verran hiljaiseloa pois Suomen ympyröistä, ettei ole mitään tekemisiä joihin voisi verrata (toisin kuin päivänpolitiikassa Suomessa mukana olevat - aina roiskuu kun rapataan). Sitten otetaan miehen suurin heikkous, ja esitetään että asia on muka toisinpäin. Ja kohta " muutoksen tuulet puhaltaa" .

Turha lässyttää hyvästä kampanjasta, jos ei voita, niin ei voita. Kyllä viime vaaleissa nauratti, kun varsinkin täällä kepu-alueella hoettiin vaalien jälkeen, miten hyvä kampanja oli ja miten mahtava Esko oli. Täys nollahan se oli; Tarja oli silloin semmonen ehdokas, että kaikki kyseli suunnilleen, että kuka se on? Ja että, demarit ei näköjään halua enää jatkaa pressapuolueena.Ei täällä uskaltanu oikein sanoakaan, että on Tarjaa äänestänyt, melkein sai puukosta...saas nähdä, onko porukat vielä yhtä kiihkeitä.Sillloin Tarja oli selvästi parempi niistä kahdesta huonosta ehdokkaasta, nyt onkin sitten kaks yhtä huonoa. Niin että taidan jättää äänestämättä. Tai jos heittäis arpaa...

keskustalaiset ette ensi sunnuntainakaan saa perseitänne irti pirtinpenkistä. Olihan alueillanne äänestysprosentti jo ekalla kierroksella alhainen, vaikka oma Mattinne oli pelissä mukana.

Olis aika uskomatonta, että toimittuaan presidenttinä olisi vähemmän kyvykäs siihen tehtävään kuin aikaisemmin. No tietty, jos tekee äänestyspäätöksen vaan muutaman viikon kampanjan perusteella, niin eihän Halonen ole ollut täysin parhaimmillaan.Mutta silti, on ihan uskomatonta, että kun nämä kumpikin ehdokas ovat olleet julkisuudessa vuosikymmeniä ja ihmisten luulisi tuntevan heidän ajatuksensa ihan tasan tarkkaan, niin silti uskotaan parin tv-väittelyn kertovan enemmän.

Poliittinen broileri, jonka vastaukset on niin täydellistä ja korrektia poliittista mumbo jumboa, että ajatukseni rupeavat harhailemaan aina kun Niinistö avaa suunsa. Halosessa on sentään särmää, ristiriitaa, jotain yllätystä aina välillä. Jos Niinistöstä tulee Suomen presidentti, luvassa on ennenkuulumattoman tylsä, hajuton ja mauton presidenttikausi.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat