Vierailija

Ei siis oikeesti ainuttakaan. Vanha luokkakaverikin lähetti viestin ja haluaisi näin "vanhemmalla iällä taas tavata" (ennen oltiin bestiksiä) mutta en vastannut viestiin koska pelkään, että en ole hänen mielestään yhtään aikuistunut jne..tunnen itseni niin lapselliseksi ja naureskelen naapurin isille ja äidille jotka makaavat ojassa ja leikkivät piilosta lasten kanssa..Saako vahhemmiten enää uusia tosi ystäviä? ei kiinnosta hengailla puiston mammojen kanssa hiekkalaatikoilla..

Kommentit (6)

Mitä sä oikein valitat? EI kai kukaan pakolla voi sun ystävä olla, kyllä siihen tarvitaan omaakin panosta. EI heru sääliä täältä tippakaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

sellainen ottaa yhteyttä, ap ei edes vastaa! Mutta ehkä kyse ei ole niinkään "asenteesta"; onkohan sulla ap oikeesti jotain sosiaalisia estoja tai pelkoja? Et vastaa vanhalle ystävälle, koska pelkäät, ettet ole hänen mielestä aikuistunut? Siis mitä IHMETTÄ? Jotenkin musta tuntuu, että ap ei USKALLA tutustua ihmisiin, vaan hänellä on mitä erikoisempia pelkoja sen suhteen...Ja voisitko ap selventää mitä tämä tarkoitti? "tunnen itseni niin lapselliseksi ja naureskelen naapurin isille ja äidille jotka makaavat ojassa ja leikkivät piilosta lasten kanssa.." Häh? Miten tämä liittyy ystäviin ja niiden saamiseen, ja miksi naureskelet naapureille, ja miten se liittyy siihen, että tunnet itsesi lapselliseksi ja miten se, että tunnet itsesi lapselliseksi taas liittyy yhtään mihinkään, siis tuohon ystävien saamiseen? Sori, mutta en tajunnut ollenkaan tätä viestin osaa.

haluat ystäviä muttet vastaa vanhan ystävän yhteydenottoon eikä "kiinnosta hengailla puiston mammojen kanssa hiekkalaatikoilla".Eipä ihme ettei ystäviä ole tuolla asenteella.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat