Vierailija

11-vuotias tyttöni käy niin mieheni hermoon, että alan olla loppu asian kanssa. Ollaan oltu yhdessä 8v ja mies on koko ajan ollut todella rakastava tyttöäni kohtaan. Nyt jostain syystä koko lapsi on hänelle kuin punainen vaate. Kaikki mitä tyttö tekee tuntuu häntä ärsyttävän ja mies nalkuttaa tytölle ihan koko ajan.Tyttöni on todella iloinen ja reipas, mutta toisinaan liiankin *sähläävä* ja äänekäs. Perheessämme asuu myös mieheni samanikäinen poika, joka on hiljainen ja näkymättömämpi, ujompi tapaus. Näitä kahta kun vertaa, niin tyttöäni toki on *talo enemmän täynnä*.Pitäisikö raahata molemmat johonkin perheterapeutille, vai mitä voisin tehdä? Olen pitänyt puhutteluja molemmille vuoron perään ja yrittänyt kyllä antaa tytölleni extra-kahdenkeskistä aikaa enemmän. Murrosiän lähestymistäkin tyttöni käytöksessä olen huomaavinani, sellaista puhinaa, ja mulkoilua kun jotain komennetaan tekemään. Murrosikä kaikkine kauhuineen on kuitenkin vielä tulollaan ja pelkään miten sitten pärjätään.Onko kohtalotovereita linjoilla? Tai muilla jotain neuvoja?

Kommentit (4)

Tota, luulen että nyt sitä miestäsi jostain syystä häiritsee se, että tyttärestäsi on pikkuhiljaa varttumassa nainen. Rinnat alkaa kasvaa, menkat alkaa... Ja uhmakkuus lisääntyy... Ei muuta kuin kahdenkeskistä aikaa sinulle ja miehellesi enemmän. Lapsenne ovat jo sen ikäisiä (nämä kaksi, ellei teillä ole nuorempia lisäksi..) että voitte huoletta jättää pidemmäksikin aikaa isovanhemmille tms kylään.

Tosin tilannetta on jatkunut jo 3 vuotta ja syykin siihen on löytynyt: mieheni ei voi sietää sitä, että " tytär" alkoi osoittaa aikuistumisen merkkejä. Hän ei ollutkaan se isä(puole)n pikkuinen enkeli vaan kehitttymässä kovaa vauhtia nuoreksi naiseksi. Mieheni on tiedostanut ja lopulta myöntänyt asian itsekin, yrittäää kovasti parhaansa, mutta kaipa ne miehetkin joutuvat kokemaan tämän kehitysvaiheen isäki kasvamisessa...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kun ei vielä ton pahempi.Miehellä voi olla jotain muuta ongelmaa, väsymystä, stressiä, huolta taustalla. Onko hänellä uusi työ tai tehtävä, tai muuten aiempaa rankempaa? Joku lähisukulainen sairastunut tai muuta huolta? Exä tekee kiusaa, rahat tiukoilla tai sinun kanssa ei seksi suju väliaikaisesti?Tällaiset asiat voi tehdä tuollaista ärtyisyyttä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat