Seuraa 

Kohtahan nuo pyräilykelit jo alkavat ;-)Taapero on kohta 2-v. ja ajattelin uskaltautua lumien sulettua fillaroimaan tytsyn kanssa. Millainen turvaistuin ja kypärä olisivat hyvät? Kannattaako ostaa uutena vai käytettynä?Kokemuksia ja neuvoja kaipaillaan!

Kommentit (3)

on meillä, ja ostin uutena esikoiselle. Oli muistaakseni Anttilassa tarjous, sai kypärän kaupanpäälle. Ja se on ollut tosi hyvä, aika simppeli laittaa kiinni, ja voi säädellä vöiden korkeutta, sekä jalkojen korkeutta voi säätää, ja remmit jaloillekin että ne pysyy paikoillaan.

Kypärää ei kannata ostaa käytettynä, kun ei tiedä millaisia kolhuja siihen on jo tullut, meillä kakkonen käyttää samaa kuin eka, koska sen kunnon itse tietää!

Tulis vaan tosiaan jo kevät, pääsisi taas pyöräilemään!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Paljonhan riippuu pyörästäsi, onko tavarateline vai ei, ja onko tarvetta siirrellä istuinta esim. miehen pyörään välillä. Hamaxilla on vaihtoehtoja, osa on malleja joissa tavaratelinettä ei tarvita lainkaan. Kiinnitys molemmanlaisissa malleissa on tietääkseni samantyyppinen eli satulan alla olevaan runkoputkeen tulee kiinnitysmötikkä jollaisen voi hankkia erikseen myös kakkospyörään (=miehen pyörään). Mötikän sopivuus omaan pyörääsi kannattaa tarkistaa. Peruspyörissä tuskin on ongelma, mutta joissain pyörissä esim. vaihdevaijerit voi mennä hankalasti tai runkoputki on soikea.

Hamaxilla turvavyön solki on kahdella kädellä avattava ja ainakin alkuun oli turhan jäykkä. Muuta moittimista en nyt muista.

Meilllä on kallistettava malli, mutta ominaisuus on mielestäni aika turha. Jos lapsi nukahtaa kyytiin, pää kuitenkin retkottaa eteenpäin vaikka kuinka kallistaisi taakse.

Uutena ostaisin. Kypärässä kokosäädön kantsii olla helppokäyttöinen. Välillähän voi tarvita päähinettä kypärän alla.Hauskoja pyörailyjä!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat