Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Onko se joku vuokralla asuja joka ei vieläkään ole uskaltanut ostaa omaa asuntoa?Tiedoksi vaan: joskushan niitä riskejäkin on uskallettava ottaa jos meinaa elämässä saada jotain materiaa!

Kommentit (5)

emme asu vuokralla vaan maalla omakotitalossa... ja totuus on se, että korot nousee niin paljon että talojen hinnat tuplaantuvat -- ovat jo nyt hinnat huipussaan muutenkin!

toki riskejä saa/pitää ottaa, mutta kohtuus kaikessa! nykyisin kannattaa miettiä hieman myös tulevaisuuden näkymiä!

Ei siis varmaankaan tule varsinaista lamaa, mutta kannattaa kyllä miettiä, onko esim. oman työpaikan säilyminen kuinka varmaa.

t. eräs, joka jäi juuri äitiyslomalle - samaan aikaan töissä alkoivat yt-neuvottelut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ruoka, bensa, lastenhoito..Koitan pihistellä omien ostamisieni kanssa, ettei hinnat nouse lisää. Teen itse niin paljon kuin kykenen.Olen ilonen että voin jäädä pian kotiin uuden vauvan kanssa. Vähentää kulutushysteriaa.Meillä on oma talo, se maksetaan ekana vaikka oltaisiin molemmat joskus työttöminä. Mutta hintojen nousu ei ole lupaavaa.

Ensin ajattelin että sen teki euroon meneminen: kuka osti paidan joka maksoi 200 markkaa? Nyt ei meinaa 10 eurolla saada kun tee paidan..

Palkkaa saadaan kuitenkin miltei sama kun silloin.Eikö ihmiset muka ajattele näitä? Ei tartte olla hysteerinen, mutta ajatella vähän pitemmälle.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat