Vierailija

Tuttavallani on ulkomaalainen mies ja talla apella on nykyaan kaksi vaimoa!

Otti toisen vaimon parisen vuotta sitten kun hanen ensimmainen vaimonsa oli asunut toisessa maassa, jossa tyoskentelee, noin 8 vuotta. Tama eka vaimo aikoo palata kotimaahansa lahivuosina kun jaa elakkeelle, ja sitten miehella on molemmat vaimot samassa kaupungissa. Puhun nyt siis noin 60v. pariskunnasta, toinen vaimo on noin 40v.

Ensimmainen vaimo oli hyvaksynyt miehensa toiveen toisesta vaimosta, mita muutakaan tuolla ilmeisesti voi kuin hyvaksya, ero olisi kai kauhea hapea.

Mulle itselleni tulee vain mieleen etta tuohan on vahankuin jos Suomessa joku pitaa sivu suhdetta mutta silloin ei kylla kysyta vaimolta siihen lupaa!

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

niin oudolta ja minusta ainakin allolta. Miten sa jonka appiukolla on 3 vaimoa, tuntuuko susta appi allolta? Miten he asuvat? Paljonko hanella on lapsia yhteensa? Onko miehesi ihan sinut asian kanssa, eika pida yhtaan outona?ap

Lasteni ystävien äiti ja isä elävät avoliitossa. Mies on ulkomaalainen, hieman avovaimoaan vanhempi (vaimo noin 30, mies ehkä 45) ja tällä miehellä on kotimaassaan (euroopan ulkopuolella) aviovaimo, jonka kanssa teini-ikäiset lapset. Avioeroa ei ole ottamassa, elättää kumpaakin perhettä.Olen usein miettinyt, kuinka tämä lasteni ystävien äiti jaksaa tilanteessa, mies reissaa pari kertaa vuodessa kotimaahansa, esim talvella oli siellä ykkösvaimonsa luona yli kuukauden. Itse toisaalta on tilanteeseen suostunut, en usko että miehen kaksoiselämä oli yllätys, ainakin hän on nykyisin siitä tietoinen, koska on asiasta varovasti puhunutkin.

Mieheni on juuri sitä sukupolvea,joka ymmärtää,miten negatiivisesti useampi vaimo ja paljon lapsia on vaikuttanut hänenkin lapsuuteensa. Kateutta ja kilpailua. Ei ole koskaan kuvitellutkaan,että pystyisi ottamaan useamman kuin yhden vaimon ja sekin loppuelämäksi! Kunnioittaa isäänsä isänä, mutta vain asialliset välit vaimojen kanssa. Sisaruksista vain täyssisarukset läheisiä, muut kuin "naapurin lapsia". Appi elää isossa talossa vaimojensa kanssa, kaikilla omat huoneet. Lapsia yhteensä n. 20. Mieheni on isänsä vanhin poika, 30v. Anoppi tosiaan jätti miehen jo 20v sitten ja siitä asti yksinään elellyt, mieheni vanhemmat siskot kasvattanut. Vanhempaa sukupolvea, ei esim. osaa kunnolla lukea, mutta pärjännyt hyvin (elättänyt itsensä ja lapsensa!) ja muutenkin upea nainen!Myös ex-mieheni veljillä on useampi vaimo, toisella 3, toisella 4. Lapsillani on serkkuja about 50. ; ) Ex- mieheni vanhemmat puolestaan olivat vain kaksin koko elämänsä kuolemaan asti, eikä ex-mies koskaan hyväksynyt ajatusta useammasta vaimosta, veljille se on selvästi jonkinlainen "vääristynyt" ;) pätemisen tarve, rahaa kun on, pitää olla myös vaimoja.Lainaus:

niin oudolta ja minusta ainakin allolta. Miten sa jonka appiukolla on 3 vaimoa, tuntuuko susta appi allolta? Miten he asuvat? Paljonko hanella on lapsia yhteensa? Onko miehesi ihan sinut asian kanssa, eika pida yhtaan outona?ap

..heille tuo taitaa olla tuttua perinteiden tai kulttuurin takia, onhan tuo tuttu käytäntö vielä aika monissa maissa tai kulttuureissa nykypäivänä. On minunkin appiukolla 3 vaimoa, tosin anoppi jätti miehen jo vuosia sitten! ;)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat