Seuraa 

Korvaako Tapiolan lapsivakuutus unitutkimuksesta aiheutuneet kulut? Tutkimus tehdään yliopistollisessa sairaalassa ja seurantapäiviä on neljä.Entä jos lapsella todetaan allergia, jonka vuoksi joutuu käyttämään erityiskorvikkeita niin saako jotain korvauksia lapsivakuutuksen kautta?Kommentit (4)

Olen utelias tietämään tuosta unitutkimuksesta? minkä ikäinen lapsesi on? Miksi olette menossa unitutkimukseen? Yöt rikkonaisia ja epäilään allergiaa? Tulipahan kysymystulva - anteeksi.Meillä on reilu ½-vuotias poika, joka on tosi pahasti unihäiriöinen. Herää yleensä 35 minuutin välein nukkuessaan, öisin voi sentään mennä 55 minuuttia... ja herätessään HUUTAA !Tietääkseni pohjantähti on ainoa vakuutusyhtiö, joka korvaa erityiskorvikkeet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
" Olen utelias tietämään tuosta unitutkimuksesta? minkä ikäinen lapsesi on? Miksi olette menossa unitutkimukseen? Yöt rikkonaisia ja epäilään allergiaa? Tulipahan kysymystulva - anteeksi."Yöt rikkonaisia ja yleensä herää 2-6 krt yössä kovaan huutoon. Lapsi täyttää ensi kuussa 4 v. ja tätä unien rikkonaisuutta on jatkunut jo vuoden verran. Häiritsee niin pahasti koko perheen elämää, että pakko saada selvyys mistä moinen johtuu.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat