Seuraa 

Hei,

muutimme omakotitaloon ja huomasimme, että yöllinen kissavieras pissii kuistille ja ulko-oveen. Haju on karmea. Olen pessyt eteistä ja ovea klooripesuaineella. Mutta miten saan kissan pissapaikan muutettua? Näin talvella ei taida kissankarkoitussuihkeet auttaa. Aloitanko valkosipulikuurin?? :)

Kommentit (2)

Pitää kissaa vapaana ellei sitä pysty pitämään omalla tontilla. Eihän koiratkaan saa juoksennella naapurin pihoilla, samat koskee kissoja. Meillä rivarissa jonkun kissa juoksentelee vapaana pihoilla, ei ole pissinyt, mutta viime yönä tiputteli tavaroita meidän pihalla. Nyt selvitetään kenen kissa se on, ei nimittäin ole kiva jättää vauvaa ulos nukkumaan kun tietää että kissa saattaa vaunuihin kiivetä. Onneksi isännöitsijä on hommassa mukana.

Kannattaa käydä sanomassa naapureille jos voisivat pitää kissansa kiinni, ei sen pitäisi naapuruussuhteita loukata kun selitätte että käyvät pissalla teidän välikatossa...

Meillä varasto vielä keskeneräinen ja sieltä pääsee välikatolle jossa kesken ilmastoinnin laitto (on remontoitu vanha tasakatto harjakatoksi..). Naapurin (?) kissat juoksee välikatolla ja kuseksii ilmeisesti jonnekin, haju tuntuu jopa sisällä 2 komerossa joista ilmanvaihtoputket menee välikatolle. Tympeää!!!!

Vinkkejä karkoitukseen?

Toimiiko kaupasta ostettavat kissankarkoitusaineet?

Naapurit itse niin kivoja etten viitsi heille valittaa kissoistaan ettei mene naapurussuhteet huonoksi :(

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat