Vierailija

Moikka!Ollaan siis oltu 4 kk maidottomalla ruokavaliolla tk-lääkärin ohjeen mukaan koska hänen mielestään pojalta 2 v verestä testattu maitoallergia arvo 2,35 oli TOSI VAHVA ALLERGIA !?Tänään sitten lastenlääkäri tyrmäsi koko homman sanomalla että lukema on tosi vähäinen ja hyvinkin voi maitoa varovasti taas alkaa antamaan...

-Eli jälleen menee jutut ristiin..Millaisia lukemia teidän lapsillanne on kun on " kunnon maitoallergia" ?Kiitos!

Kommentit (11)

Eli tk-lääkärikö on töpeksinyt?

Eli pojalla ei mitään oireita ollut maidosta, menin lekuriin hengityksen vinkumisen takia. Ottivat verestä allergiatestit ja maitohomma paljastui " vahingossa" ja siitä tämä rumba alkoi..

Vinkuminen kuitenkin jatkui aika-ajoin ja pahenikin maidottomana aikanakin joten lastenlääkäri kallistui infektioastman puoleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tuo verestä otettu arvo olisi 0,4. Siis jos on yöli tuon, niin on viitteitä maitoallergiasta. Oireet ratkaisevat kuitenkin eniten.t.Lastenhoitaja yliopistosairaalasta

oltiin myös maidottomalla ruokavaliolla. Sen jälkeen poika kävi kolmena päivänä peräkkäin lastenlääkärin luona, joka käski aloittamaan maidon ja sanoi ettei mitään pahaan allergiaan viittaavaa ole.

Jos oireet ei lopu maitoa välttämällä, oireita ylläpitää jokin muu kuin maito (tai maidon lisäksi jokin muu), jos taas oireet lakkaavat maitoa välttämällä ja alkavat taas maidon palattua kuvioihin, maitoallergia on selvä.

Kyseessä on IgE (rast) on normaali arvo alle 0.4

Jos taas on otettu IgG, IgA tai IgM ovat näiden normaaliarvot erilaiset eri ikäisillä ja IgM:n vaikuttaa sukupuoli. Luulen, että lapseltanne olisi otettu näitä arvoja, koska vastauskin sopisi viiteväliin.

En nyt naputtele näitä vastauksia tänne, koska ne pitäisi selittää, jotta ei tulisi väärinymmärryksiä. Vastaukset eivät aina ole ihan yksiselitteisiä. Kannattaa jutella lasta hoitavan lääkärin kanssa. Onkohan tuossa mennyt toiselta lääkäriltä sekaisin pyydetty tutkimus ja vastaustulos.

t Lastenhoitaja

Maitoarvon kohoaminen. Mutta kun mitään ihottumaa tai muuta ei ollut jatkettiin normaalilla ruokavaliolla. Astmalääkkeet saatiin heti ja nyt ollaan käytetty niitä kohta pari vuotta ja maito ei mitenkään pahenna oireita.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat