Vierailija

Minulla on 5 vuotta nuorempi mies, jonka äiti oli aikoinaan 15 kun synnytti. Eli ikäeroa minulla ja anopilla on 10 vuotta. Tälle on usein naureskeltu, kun on iltaa istuttu, mutta nyt on asiasta tulossa ongelma. Olen bi-seksuaali, ja seurustellut naisten kanssa muutaman kerran, ja nyt olen alkanut katsoa anoppia sillä silmällä.

Kun anoppi on niin nuorena lapsen saanut ja ikäeroa on aika vähän, on hänen kanssaan ollut kiva istua iltaa (mies on ollut mukana) ja ottaa vähän viiniä. Olemme anopin kanssa samanhenkisiä, ja näiden istumisten, mökkireissujen ym seurauksena olen alkanut kiinnostua anopista yhä enemmän. Miestäkin kuitenkin rakastan, joten pulma on aikamoinen. Mitä siis teen? Lapsia meillä ei ole eikä ole vielä tulossakaan.

Kommentit (14)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mutta jos on totta, niin mikä ihmeen ongelma tässä on? Ei kai se sun anoppi sentään bi tai lesbo ole? Jos ei, niin eikö asia ole sillä selvä. Nauti ihastumisestasi hetken ja pidä asia omana tietonasi. En tajua miksi sitä pitäisi miehelle kertoa.Ai niin, paitsi että tää on provo.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat