Vierailija

mitä ovat teidän mielestä ne kauheimat lasten nimet mitkä ootte kuulleet ja ette laittaisi niitä lapsilenne missään nimessä.tässä minun muutama inhokki nimi tytölle: etti, moona, aava, rita, lola, henni, ruusa, aamu, heta, miira ja pojile: manne, okko, iivari, joose, manu, erno, oula, matteus, usko, veli.

Sivut

Kommentit (96)

joista oli eilen illalla myöhään keskustelu. Siis niitä, mistä opettajat täällä sanoivat, että ovat jo opettajien silmissä oletettuja häiriköitä. Eli siis huonossa sosiaalisessa asemassa olevat laittavat lapselleen hienolta kalskahtavan nimen. Niitä taisi olla ainakin jotain Nico ja jessica. En muista muita. Paljon niitä oli. Kaikki jotain Suomessa uusia. Opettajat olivat oikein pitäneet kirjaa ja oletuksensa pitivät paikkansa. Perinteisiä nimiä antavat vanhemmat kunnioittavat perinteisiä arvoja ja niissä lapsissa oli paljon vähemmän häiriköita. Poikkeuksia aina löytyy.Siis nämä lähiönimet kärsivät inflaation ja niitä aletaan pitää huono-osaisten niminä. Tämän vaikutelman sain.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kuin se, että jokaisella yli 30-vuotiaalla tyhjäpäisellä pimulla on joku luoja ties kelle tehty reppana-lapsi nimeltä nico.

sitten nicoa kiusataan koulussa, nico-parka.terveisin juuri näitä nicoja ainakin 50kpl tunteva.....

kaikilla niin omat mielipiteensä..

Silti vaan pakko vuoden tauon jälkeen tulla ja kattoo mikä meno..ja eihän nää eroo miteskää siitä..

Hyvää jatkoo vaan kaikille!!

mutta kysymyshän kuuluikin, mitä en missään nimessä antaisi lapselleni. Eli en antaisi näitä väännösnimiä, joissa k on korvattu c:llä, esim. Nico, Mico, Jessica, Janica jne. Enkä yleensäkään sellaista nimeä, jonka kirjoitusasu on niin harvinainen, että nimi kuullaan aina ja kaikkialla väärin ja sitä saa olla aina tavaamassa ihmisille. Enkä myöskään nimiä, jotka nykyisin assosioituvat johonkin ihan muuhun kuin alunperin, esim. Yrjö, Jorma ym.Tällainen ketju on jokseenkin turha... Älytöntä pyrkiä epäsuorasti loukkaamaan toisia ihmisiä heidän nimiensä tai lastensa nimien perusteella. Jälleen osoitus siitä, että jotkut ihmiset eivät kehity koskaan koulukiusaajaa kummemmiksi.

Paska jätkä. :)Ihan nimenä en mäkään tykkäisi näistä Janicoista yms. Mutta ymmärrän kyllä, että meidän pojankin nimi voi olla jonkun inhokki, se on näitä pahamaineisia pappanimiä. ;)

Vierailija:

Lainaus:


Tällainen ketju on jokseenkin turha... Älytöntä pyrkiä epäsuorasti loukkaamaan toisia ihmisiä heidän nimiensä tai lastensa nimien perusteella. Jälleen osoitus siitä, että jotkut ihmiset eivät kehity koskaan koulukiusaajaa kummemmiksi.
Kiteytit myös minun ajatukseni!

siinä aikaseltaan top-lista, joilla lasta voidaan paiskata. Kaikki nimiä, joihin liittyy odotuksia lapsen luonteesta tai muita tyttö/poika-asetelmia.perheen toivo

suvun helmi

alentavaa ja seksististä

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat