Vierailija

Ahdistaa.. töissä on kamalia ristiriitoja ja jatkuvaa riitelyä työporukan keskellä. Karmeeta yrittää tehdä työtä siinä sivussa, kun oon aivan uupunut näihin nahinoihin.Miten pysyä järjissään tällaisessa tilanteessa?

Kommentit (6)

Ja tuun jatkuvasti vedetyksi mukaan kiistoihin :(Meinaa pää hajota ja raskasta asiakastyötä pitäs vielä jaksaa tehdä siinä sivussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Voisko se, että et vain sano mihinkään mitään tai ota ollenkaan kantaa, kuitenkin toimia? Ja sitten kun palaverit menee tukkanuottasilla olemiseksi, sanoisit vain, että " jos ei tässä ollut enää tähdellisempää, niin menenkin tästä jatkamaan hommia" ?En tiedä, voiko niin todellisuudessa tehdä, mutta itse harkitsisin tuollaisessa tilanteessa kysyväni kahden kesken pomolta, voinko jättää tiimipalaverit kokonaan väliin, kun ne tuntuvat olevan ajanhukkaa ja pelkkää kinastelua. Ehkä lupaa ei heruisi, mutta pomo voisi herätä huomaamaan, että ilmapiirille pitää jotain tehdä.Koeta jaksaa kuitenkin, keskity vapaa-aikaan. Aika moni taitaa elää viikonloppuja varten, ei se synti ole.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat