Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Voisitteko olla miehen kanssa joka ei ajattele yhtään tulevaisuutta? Ei koskaan mene naimisiin kun ei voi ajatella elämää edes paria vuotta eteenpäin? Saati sitten hoitaisi asioitaan niin että esim. eläkevuodet olisi turvattu tai perheen toimeentulo tulevaisuudessa? Ei juo, ei ole väkivaltainen, mutta elää vain päiväkerrallaan ajattelematta yhtään enempää tulevaa.Minusta tämä on rasittavaa. Ei voida suunnitella matkoja kun mies sanoo ettei sitä tiiä ollaanko sitä hengissä edes silloin. Ei koskaan naimisiin kun mies ei voi olla varma onko kanssani lopunelämän. Rakastaa ja tietää että haluaa olla, mutta sanoo ettei koskaan tiedä joten ei siksi mene naimisiin. Ihan turha kuvitella että hän säästäisi rahaa tai mitään muutakaan, koska tulevaa ei tiedä..prk!

Kommentit (3)

ja meillä on kaksi lasta.Naimisiinmeno asian hyväksyin ajan kanssa. En enää itsekkään välttämättä halua naimisiin.Raivostuttavinta on se, että itse tykkään suunnitella kaikkea ja niistä ei voi puhua oikein ääneen kun mies kommentoi heti: kannattaako tuota vielä miettiä.

Meillä on miehen kanssa yhteisiä tulevaisuuden suunnitelmia ja haaveita. Nyt suunnitellaan omakotitalon rakentamista, tarkoitusolisi aloittaa jo tänä vuonna tai ensi vuoden alussa. Kolmannesta lapsestakin on puhuttu. Sekä erilaisista lomanviettomahdollisuuksista lähivuosien aikana. Nämä yhteiset haaveet ja suunnitelmat auttavat ainakin minua jaksamaan huonompinakin päivinä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat