Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Halosesta tulee presidentti.

Kommentit (19)

teiän esittämiin asioihin. Pressa edustaa Suomea ulkomailla ja nostaa " kissan pöydälle" milloin mistäkin asiasta...ei säädä lakeja !!!Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Se on kato se Salen teema " vastakkainasettelun aika on ohi" . Ei enää köyhiä eikä rikkaita vaan kaikki tasaveroisia.Rikkaille kovat verot, maksut jne. jotta hyvinvointivaltion pyörittämiseen riittää rahaa. Ja rikkaat äänestää Salea. Edelleen, JIPII!

Mielestäni kaikki tuet pois kaikilta ja jokainen maksaa omat menonsa. Eikös tämä liene aika oikeistolainen mielipide, vieläpä jokseenkin ääripäästä. Turha siis selitellä, miksi äänestän Niinistöä.

Sitä paitsi se ei pitemmän päälle ole kaikkien etu, kun rikkaat muuttavat maasta ja tänne ei jää kuin ne, jotka tarvitsevat huolenpitoa ja valtion varoja (noin kärjistettynä).

Mun mielestä ei todellakaan ole. Jos joku ei viitsi itse huolehtia itsestään, ei sitä tarvitse tehdä yhteiskunnankaan! Tämä tällainen hyysääminen aiheuttaa vaan sen, että esim. omassa " tuttavapiirissäni" on yksi ihminen, joka ei ole vielä koskaan ollut töissä. Ikää 30 ja töihin ei mene, koska sossun elättinä tienaa kuulemma paremmin. Lapsia vaan pykää maailmaan ja valtio maksaa kaiken. Tätä en siedä!t: 4

niin miksi sen kannattajat asuu pääasiassa rikkailla alueilla (esim. Westend, Eira ym.)Onko yhtäkkiä kaikki rikkaat saaneet päähänsä että köyhille kuuluu niidenkin rahat? JIPII!!!

Mielenkiintosta olis vaan se,et mikä muuttuis paremmax,kun Niinistö olis " ohjaksissa" - tuskin mikään hänen yksistään ansiosta,kun ei säädä lakeja.

koska en voi äänestää Halosta. Syy.miksi en voi äänestää Halosta on se, että en voi hyväksyä sitä, ettäHalonen julisti koiviston konklaavin salaiseksi ikuisiksi ajoiksi. Konklaavihan oli se, että Koivisto antoi käskyn, että pankit sai tehdä mitä vain , jotta pankit, suuret rakennusyhtiöt ja metsäteollisuus selviäisivät mahd hyvin ja eivät menisi nurin. konkreettinen teko oli lainojen irtisanominen ja korkojen nosto huippuun ja valtio maksoi kulut, joita pankeille tuli. Konklaavipöytäkirjoissa on kaikki se tieto, jonka tavallinen pienyrittäjä ja velallinen tarvitsisi käydäkseen oikeutta. Musta toi oli niin julma teko, että en voi äänestää Halosta.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat