Seuraa 


Hei! Kertokaa millasia oireita teillä on ollut ennen plussausta? Eli aika ovulaation ja mahdollisen tädin tulon välissä.. Mistä on voinut epäillä olevansa raskaana näin varhaisessa vaiheessa?

Kysyn teiltä odottajiltakin. :)

Sivut

Kommentit (117)

Ovistestin perusteella tiesin milloin ovis oli ja siitä tasan 6vrk alaselkää juili menkkamaisesti vuorokauden ajan (samaa on oviksen aikaan). Taisi olla kiinittyminen. Tästä kesti lähes viikon " flunssa" ilman kunnon flunssaa. Töissä ihmettelin sairaalan takkien haisevan hieltä ja päivää ennen plussatestiä alkoi väsymys. Lisäksi ennen menkkoja mahaa vihloi vain toispuoleisesti, nyt joka puolelle.A & Kirppu h5+2

Minulle tuli todella vetämätön sekä flunssainen olo; lämmöt koholla ja nenä vuosi. Lisäksi palelu oli aivan käsittämätöntä...siihen ei edes villapaidat ja täkit auttaneet. Ulkoisista oireista voisin mainita, että kunnon finniarmeija hyökkäsi koko otsan alueelle enkä yleensä kärsi finneistä laisinkaan ja hiukset rasvoittuivat jo päivän aikana kun aamulla ne oli pessyt.

" Ne oireet " ova tällä hetkellä ihana viisikuinen poika joka nukkuu päikkäreitä parvekkeella !

Linnea

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tai itseasiassa ihan eka oire oli valtava mieltymys joulukinkkuun (mitä en yleensä kovin himoitse), enkä voinut käsittää miten se maistuikin niiiin hyvälle.Lisäksi nukuin 12 h yöunet plus 2h päiväunet esikoisen kanssa ja silti olin valmis petiin klo 19. Ajattelin, että olen tulossa kipeäksi.Kolmas oire oli arat nännit ja rinnat tuntuivat jotenkin kiinteämmiltä kuin tavallisesti.mode:

Lainaus:


En ole vielä uskaltanut testata, joten onko syytä edes toivoa olevansa raskaana? Joko sinulle on selvinnyt, onko onni potkaissut lapsenalulla?
Suosittelen ehdottomasti mittaamaan ruuminlämpösi, jos sulla vaan on minkäänlaista käsitystä siitä, paljon se on normaalisti ollut!!-Olivia *Peukut pystyssä*tätä toista alkaessani odottaa tiesin olevani raskaana, kun rinnoissa tuntui sitä tuttua kiristyksen tuntua ja pistelyä. Varsin selkeä oire mulla ainakin.Tainu ja masuasukki nro 2 kohta seitsemännellä kuulla

Itsellä on 9kk ikäinen tyttö, mutta nyt toista kuumeillaan ja yritetään. :)

Ensimmäinen tuli niin huomaamatta, että oireita ei enää muista.Nyt menossa kp 22/ 28-30. Ollut jo 5päivää alavatsa omituisen kipeä ja arka. Rinnat aristavat kauttaaltaan, tyttö vielä tissittelee. Muutenkin olo on on aika omituinen ja ainakin kakkavaipat alkavat etoa. Aiemmin ei tehnyt pahaa.. Jotenkin sellainen keinuttava olo. Palelu ei oo ainakaan vielä alkanu.Jännityksellä odotetaan miten käy, vai tekeekö mieli tepposiaan ja valeoireita..

Kysymyksesi on hyvä, minua juuri askarruttanut. Itse toivon kovasti olevani raskaana, kaikki mainitsemasi oireet ovat tulleet rajuina. Mutta nyt ne ovat hellittämässä. Rinnat ei ole koskaan ennen elämässäni olleet niin kipeät ja turvonneet, mitä ne puolitoista viikkoa sitten olivat. En ole vielä uskaltanut testata, joten onko syytä edes toivoa olevansa raskaana? Joko sinulle on selvinnyt, onko onni potkaissut lapsenalulla?

raskauden mahdollisuutta jo heti ovulaation jälkeen. Normaalisti " ovulaatiolima" päivät ovat kestäneet 3-5 päivää, mutta tästä plussakierrosta limaa tuli yli viikon verran. Vitsailinkin, että taitaapi olla kiinnittymislimaa..mitää vissiin olikin! Normaalit menkkaoireet, eli alaselän ja alavatsan jomotukset ja " vuodon tunne" tulivat ihan ajallaan, eli joitakin päiviä ennen kuin menkat olisivat alkaneet. Mutta eivät ne alkaneet, vaikka jomotukset jatkuivatkin... Plussasin haamun, kun kuukautiset myöhässä kolmatta päivää. Eikä siis sillä hetkellä ollut vielä oikeastaan mitään oireita. Muut oireet ovat tulleet vasta näiden parin viikon aikana..-marion76- rv6+5

Normaalistikin ennen menkkoja kipeytyvät ja kasvavat hieman, mutta raskaaksi tulon jälkeen kasvoivat heti seuraavaan kuppikokoon ennen testausta. Olivat myös arat ja tosi muhkuraiset.

Pari kertaa nukahtelin sohvalle klo 21 eli väsymys mulla oli ensimmäinen oire. Lisäksi mulla nenä kävi yhtäkkiä kumman tarkaksi ja kp26/28 tuli ohimeneviä pahanolon tunteita. Testasin myös tuona samaisenä kp:nä ihan selvän negan. Ei edes haamua. Kp30/28 testasin uudestaan kun ei menkat alkaneet ja plussaa tärähti ruutuun.Aiemmissa raskauksissa ei ollut mitään muuta oiretta kuin väsymys. Itseasiassa olin niin oireeton, että plussat on tullut ihan yllätyksenä ja testit oon tehnyt ihan vaan varmistaakseni etten ole raskaana, mutta kolme kertaa on silti plussa tullut...

ihan ensimmäisenä. Esikoista odottaessani kerkesin jo pelätä, että minulla olisi rintasyöpä tai jotain, kun tuli muhkuroita rintoihin. No, pari päivää myöhemmin tein raskaustestin eikä siis ollutkaan kasvaimia. :)Nyt kolmatta odottaessa painoa kerkesi tulla jo 1,5 kiloa ennen raskaustestin tekemistä. :-0 Alkuraskauden turvotus on minulle hyvin tyypillinen oire.

Eka oire oli hermoton väsymys. Toisena tuli kiukkuisuus,kaikki otti päähän. Kolmentena oireena tuli pahanolon tunne kun haistoin työkaverin hiushoitoaineen tuoksun ja neljältenä oireena tuli kumma raudanmaku suuhun. Nämä kaikki oireet tulivat ennen plussa testiä. Tein testin kp:lla 31 ja normaalikierto oli 27-34 välissä.Ja plussahan siltä tuli. Nyt meneillään rv 22+5

- Alavatsan nipistykset ja välillä outo " puristava" tunne kohdun tienoilla

- Herkät nännit ja laajemminkin kipeytyneet rinnat

- Muuten outo oireettomuus, tuntui vaan jotenkin siltä, että ei mitenkään voi olla raskaana, kun ei tunnu yhtään erikoiselta.

Plussasin sitten kuitenkin, kun kuukautiset oli 5 päivää myöhässä.

Mun ainoat oireet oli normaalia kovempi väsymys, palelu ja suurentunut ruokahalu. Lisäksi iltapäivisin ruumiin lämpö olikin normaalin 36,4 sijaa 36,8-37.Rinnat ei oo koskaan mulla osoittaneet MITÄÄn merkkejä, ei nytkään. Alavatsaa saatoi aavistuksen nippailla, mutta se olisi voinut yhtä hyvin olla menkkakipuja.Tuo ruumiinlämpö oli kuitenkin se ainut, jonka vuoksi uskoin, että ehkä tärppi tosiaan olisikin käynyt (kp 40 testasin kuitenkin negan, ja plussa tuli vasta kp.58).-Olivia rv. ~6-8

Hei kaikki.
 
Tein blogiini top 10 oiretta raskauden alkamisesta. 

10. Ruoka tuntuu vastenmieliseltä 
9. Mielialan vaihtelut 
8. Vatsan alueen turpoaminen 
7. Jatkuva pissahätä 
6. Jatkuva väsymys 
5. Arat ja turvonneet rinnat
4. Pahoinvointi
3. Kuukautiset myöhässä
2. Ruumiinlämpösi on kohonnut, eikä laske
1. VARMISTUS: positiivinen tulos raskaustestistä. 

Lisätiedot löytyy : http://raskausopas.com/raskaus-oireet/

Vierailija

Ennen raskautta söin todella huonosti ja vähän.. Ennen testin tekoa minulla kumminkin oli jatkuvasti nälkä ja teki kaikkea mieli ja palelin koko ajan.. Yksi ilta otin yhden siiderin ja oksensin sen jälkeen heti mikä oli outoa. Seuraavana pvänä tein testin ja plussaa näytti.

Vierailija

Nälkä...nälkä ja nälkä, plus sitten mieltymys hampurilaisiin mistä en ennen ole niinkään piitannut :-D 

Itku pienistä asioista iloisista tai surullisista, yökötyksen tunne joistakin lempiruuista ennen raskautta, ja erityismainintana järjettömät ilmavaivat :-D :-D 

Mä & vaavi, rv 8+4  <3

Vierailija

Plussasin kun kuukautiset olivat noin viikon myöhässä ja oireita ennen testiä olivat menkkamaiset kipuilut alavatsalla.rinnat turvonneet ja herkät,pyörrytti ja pientä tuhruvuotoa.

Vierailija

Olihan silloin selvää väsymystä ja nenä vuosi. Kaikista selvin oire oli vaan sellainen varmuus, että nyt mä oon raskaana vaikka selvät oireet (mm.rintojen kipu+turvotus) alkoi vasta sen plussan jälkeen :)

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat