Vierailija

Vaikuttaa kätevältä, mutta onko sitä käytännössä? On kuitenkin aika hintava, joten harmittaa jos lapsi ei tykkääkään tms. Entä kantajan selkä? Jos on alunperinkin "huonoselkäinen", niin kannattaako edes kokeilla..?

Kommentit (12)

On toiminut lentokentillä, vuoristossa, kaduilla...kannettu viimeaikoina 2,5 vuotiasta esikkoa ja myös 6kk:sta alkaen nuorimmaista.Ehdottomasti suosittelen helppouden, mukavuuden ja esteettisyydenkin puolesta. Hinta-laatusuhde aivan nappiin!

Nykyään ei paljon tarvetta, kun kävelee aika reippaasti, Mutta teemme paljon metsäretkiä ja kesällä veneilemme. Siellä ihan ykkönen. Samoin viime kesänä oli lähes jatkuvassa käytössä, kun muut sisarukset isompia ja reppulapsen kanssa pysyi paremmin heidän menossaan mukana kuin vaunuilla.

Johtuikohan kroppani mallista vai mistä, mutta reppu ei jostain syystä istunut lantiollani hyvin. Joko tästä tai jostain muusta syystä jouduin aina kiristämään vyötärövyön niin tiukalle, että henkeä ahdisti.Mahapuolella vauvan kantaminen onnistui paremmin.

Minusta on ollut täysin hintansa väärti. Ollaan käytetty 6kk eteenpäin lapsella rintapuolella ja siirrytty lapsen kasvettua n. 1,5v - 2v iässä selkäpuolelle. Ei käy oikeastaan ollenkaan selkään vaan enemmän lonkalle johon tulee se rinkkatuulinen tukeva vyö. Paino asettuu siis mukavasti keskivartalolle eikä selälle.paras tapaus meillä oli kun matkustimme Tukholmaan 4v ja 1v lasten kanssa. Oli mukana rattaat vain 1v lapselle kun 4v ei ole enää aikoihin ollut rattaissa. Tukholmassa iski kuitenkin kävellessä väsy 4v esikoiselle ja iskä nappasi lapsen ergolla selkään huilaamaan. Vaihdettiin sitten 4v rattaisiin nukkumaan ja 1v ergon kyytiin kun iskä väsyi ja esikoinen nukahti ergon kyytiin! :)Ollaan käytetty myös paljon metsäretkillä, markkinoilla, tukholmanristeilyllä, arkikäytössä, leikkarimatkoilla jne. jne. Todella kätevä! suosittelen...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat