Vierailija

Mennään kyprokselle kesäkuussa. Meitä on 4 henkinen perhe eli vauva 3 vuotias ja 2 aikuista.

Meillä on all inclusive hotelli joten kaikki ruuat ja juomat sisältyvät. Vakuutus on myös kaikenkattava eli otimme parhaan mahdollisen vakuutuksen.

Kuinka paljon pitäisi olla ylimääräistä että uskaltaa lähteä kyseselle reissulle.?Tosi vaikeaa miettiä kun ennen joutunut ostamaan ruuatkin niin ollut vähän eri asia. :8}

Kommentit (1)

Me käymme aina all inclusive-hotelleissa nykyään, lapsen kanssa huomattavasti helpompaa ja ruokakin huomattavasti parempitasoista ja monipuolisempaa kuin paikallisissa ravintoloissa. Rahaa ei tarvitse juuri yhtään, meillä on yleensä mennyt pari kymppiä koko reissulla, jos oltu kävelyllä ja ostettu esim. jätskit ja joissakin hotelleissa joutuu veden ostamaan kaupasta (pulloveden), joissakin se kuuluu hintaan. Muut juomathan ovat ilmaisia, mutta lapsille tietenkin pullovettä tarvitsee antaa. Lentokentällä ostettu vettä ja kahvia, joihin mennyt muutama euro=)Eli jos ette ole ostoksille lähdössä paikan päällä (ei varmaan paljon ole ostettavaakaan..ellette Limassoliin ole menossa) niin satasen jos otatte mukaan niin varmasti riittää=) Ja luottokortti toki kannattaa aina olla mukana hätätapausten varalta, käteistä on turha raahata.Hyvää matkaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat