HELP! Miten voin kaivaa koneelta kadonneen kirjoitukseni? Olen koko päivän kirjoittanut

Vierailija

pitkää sähköpostiviestiä. Kirjoittaminen aina välillä keskeytynyt. Nyt kun palasin koneelle viesti on kdonnut. Oli pitkä viesti kunnan alueen vanhemmille päivähoitopaikkojen yms. supistamisesta.Millä keinoin voisin löytää viestin koneeltani?

Kommentit (9)

Miksi et kirjoittanut wordiin ja tallentanut aina välillä?Tärkeä aihe ja tärkeä viesti, harmittaa puolestasi. Toivottavasti joku osaa neuvoa miten voit löytää sen.

Tuossa joku antoikin oivan vinkin tehdä teksti Wordilla ja sekin vaatii tallettamisen ja sen tekstin voi laittaa liitteenä sähköpostiin.Tarkista kuitenkin kohdasta luonnokset josko olisit sen sinne tallettanut.Miksi kukaan järkevä työskenetelisi sähköpostiohjelmassa jos on pitkästä viestistä kyse en jaksa ymmärtää.

viestikenttä (siis se lokero, johon kirjoitit) vielä näkyvissä? Ethän ole sulkenut sitä?

Jos viestikenttä näkyy, tee näin:

- Paina hiiren oikeaa näppäintä

- Valitse "Kumoa"Tämä kumoaa edellisen toiminnon, joka toivottavasti on ollut kirjoituksen pyyhintä. Tämä toimii siis, jos olet itse epähuomiossa jotenkin onnistunut maalaamaan koko viestin ja painamaan sitten jotain näppäintä, jolloin maalattu teksti katoaa.

Muuten en osaa auttaa.

Kirjoita jatkossa wordiin tai tallenna sähköpostin luonnos-kansioon.

En ole järkevä, en lainkaan.En myöskään viisas.Tietokoneen käytössä vieläkin onnettomampi.Olisin vastannut ja välittänyt viestin muillekkin kunnan päiväkotien ja koulujen ala-asteiden lasten vanhemmille. Suuri osa vanhemmista ei ole saanut tietoa ko. alojen supistamisesta.En voinut arvata, että pienetkin keskeytykset voivat kadottaa viestin.ap

Ei ollut siellä.Tiedän että nörtit osaavat kaivaa koneelta vaikka mitä tietoja.

Jopa roskiksen tyhjennyksen jälkeen.Löytyisikö nyt yhtään viisasta? Auttaisi vastaisuudessa muitakin.ap

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat