Kastelahja, mielipiteitä poikien äideiltä!!

Vierailija

Mielestäni tuo Marimekon lastenastiasto on epäkäytännöllinen, ei kovin pienelle lapselle "omaan käteen" ja sitten jo lapsen kasvettua astiat tuntuvat liian pieniltä...

Kommentit (8)

Olisitko tykännyt jos vauvasi olisi saanut kummilahjaksi marimekon lasten astiaston (muki ja 2 lautasta) autokuviolla esim. perinteisen hopealusikan sijaan??

Meillä molemmat pojat ovat saaneet arabian muumiastiastot ja tykkäsin kovasti, toivonkin seuraavalle samaa!! Myös pienet jalkapallokengät olivat ihana lahja meillä!

mutta tuntui että meni ikuisuus, ennen kuin lahjaa pystyi ottamaan käyttöön. Nyt lahjaa käyttää pikkuveli - niin että jos kohta lahjan käyttöönottoa joutuu odottamaan, on se ainakin pitkäikäinen!Sitten taas kuopuksemme ei saanut lainkaan sellaista kastelahjaa, johon olisi merkitty hänen syntymäaikansa ja muut tiedot. Se tuntuikin minusta yllättävän pahalta, vaikken ollut kuvitellut niin välittäväni niistä lusikoista ja muista perinteistä. Nyt tunnustan, että välitän. Ostin itse myöhemmin mieheni kanssa kuopukselle puisen aarrearkun, johon kiinnitimme "tietolaatan".

meillä 2 poikaa ja on tullut kehystä, albumia, soittorasiaa jne. Lisäksi myös vaatetta, vauvan tarvikkeita ja astiaa. Kuopuksemme sai Pentikin lasten astiat.koskaan ei ole mikään ristiäislahja tuntunut huonolta.

Meillä on kolme lasta ja kaikki ovat saaneet vain ja ainoastaan kuvakehyksiä! Ei kiva... Meillä kun on pieni asunto, ja täyttä muutenkin, niin eipä niillä ole käyttöä.. Tuolla laatikon pohjalla ovat. Jokin käytännöllinen esine olisi ollut paljon kivempi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat