Vierailija

että sikiö on osa äidin ruumista ja äidillä on siksi oikeus tehdä sille mitä haluaa? Miten toinen ihminen voi olla toisen ihmisen omistuksessa ja osa häntä? Miksi odottava äiti välttelee joitakin ruokia ja juomia, miksi käy tarkastuksissa, miksi haluaa tietää miten sikiö voi, jos se ei edes ole muuta kuin loinen? Miten ihmisyys tulee samalla hetkellä kun sikiö syntyy? Tapahtuuko näin vaikka synnytys olisi ennenaikainen? Entäs jos raskaus keskeytetään myöhäisillä viikoilla jolloin elinmahdollisuus olisi ehkä jo olemassa? Miksi surette keskenmenoja? Eihän siellä ole kuin jokin ylimääräinen osa teistä.

Kommentit (8)

Siinäpä se on. Tähän saakka selitysyrityksissä on ollut niin paljon ristiriitaisuuksia. Odotan mielenkiinnolla kommentteja kirjaani varten. Kaikenlaiset mielipiteet ovat tervetulleita. Asian tarkastelua eri kanteilta. Erilaisia totuuksia, myös täysin erilaisia kuin omani.

Lainaus:

että sikiö on osa äidin ruumista ja äidillä on siksi oikeus tehdä sille mitä haluaa? Miten toinen ihminen voi olla toisen ihmisen omistuksessa ja osa häntä?


Tähän kysymykseen en osaa täydellisesti vastata, koska en ole ihmisen anatomiaa suunnitellut. Oikeudesta sen verran, että koska vastuu on äidillä on myös tavallaan oikeus hänellä. Vrt jos olen vastuussa lapsen kasvattamisesta, minulla on myös oltava oikeus tehdä häntä koskevia päätöksiä.Lainaus:

Miksi odottava äiti välttelee joitakin ruokia ja juomia, miksi käy tarkastuksissa, miksi haluaa tietää miten sikiö voi, jos se ei edes ole muuta kuin loinen?


Tuskin lasta odottava äiti, joka myös haluaa pitää lapsen kokee hänet loisena. Toisaalta ne, jotka kokevat lapsen loisena, tuskin välttelevät noita kiellettyjä ruokia ja juomia.Lainaus:

Miten ihmisyys tulee samalla hetkellä kun sikiö syntyy?


Kuka näin on väittänyt? Eiköhän se ihmisyys useimmiten kasva siellä äidin ajatuksissa, kun raskaus etenee tarpeeksi pitkälle.Lainaus:

Tapahtuuko näin vaikka synnytys olisi ennenaikainen?


Kts edellinen vastausLainaus:

Entäs jos raskaus keskeytetään myöhäisillä viikoilla jolloin elinmahdollisuus olisi ehkä jo olemassa?


Tähän kysymykseen jätän vastaamatta, koska en ymmärrä mitä tarkoitat.Lainaus:

Miksi surette keskenmenoja? Eihän siellä ole kuin jokin ylimääräinen osa teistä.


Ne, jotka toivovat raskautta, tottakai surevat menetettyä mahdollisuutta. Voivathan lapsettomuudesta kärsivät surra alkavia kuukautisiakin, koska se tarkoittaa, että tälläkään kertaa ei tärpännyt.

Toisaalta joillekin ei-toivotun raskauden keskenmeno voi olla helpotus.En oikein ymmärrä kenelle kysymyksesi oli suunnattu. Esim. viimeisen kysymyksen alku olisi raskautta ja lasta toivoville, mutta loppuosa abortin tekijälle (joita ilmeisesti haluat näpäyttää).

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat