Kastelahjaksi omenapuu , asuvat omakotitalossa?

Vierailija

.

Kommentit (11)

ainakin he tykkäsivät.Ei kai se vauva muistakaan kastelahjoista mitään ymmärrä.

Meillä ainakin 5v käy papan kanssa aina katsomassa koivua, jonka pappa istutti omalle pihalleen samana päivänä kun poika syntyi. Ilmoittaa ylpeänä, että se on hänen koivunsa.

Tai siis sain omenapuun työkavereilta lahjaksi äitiyslomalle jäädessäni. Ajatus oli ihana minusta, ja kun lapsi oli meidän toinen, niin tarvikkeet ym. meiltä jo löytyikin.Puu on persoonallinen lahja, ja varsinkin jos perhe asuu jo omakotitalossa ja siis ilmeisesti pidempään niin sopii hyvin. Me olemme muuttaneet rivitalokodistamme jo pois (tosin vuokralle väliaikaisesti, eikä asuntoa ole vielä myyty) ja puu jäi sinne puutarhaan. Jos myöhemmin myymme asunnon, niin toivottavasti omenapuun voi ottaa mukaan uuteen kotiin.

Lapsi ei ymmärrä siitä mitään moneen vuoteen, tuskin arvostaa myöhemminkään eikä saa lahjaa mukaansa muuttaessaan pois kotoa. Toisaalta sellaisiahan lähes kaikki kastelahjat ovat.

Tämä laitettiin kauppakirjaan ja he hakivat pensaan pois seuraavana keväänä (talo myytiin talvella) Puu on tietty hankalampi siirtää, jos on jo monia vuosia kasvanut.

Lainaus:

Jos myöhemmin myymme asunnon, niin toivottavasti omenapuun voi ottaa mukaan uuteen kotiin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat