Millaiset vaatteet eka-tokaluokkalaisilla tytöillänne on kaverisynttäreillä päällä?

Vierailija

Tuli mieleen tuosta kevätjuhlamekko-kyselystä. Joku kun vastasi että ei kevätjuhlamekkoa ja synttärimekkoa voi verrata toisiinsa tms.Meillä nimittäin täällä Läntisellä Uudellamaalla on jokaisella 6-8v tytöllä synttäreillä päällään sifonki/silkki/pellava/pitsi/rimpsu-unelma. Kesällä myös kukkamekko kelpaa, jos on soma. Ja ihan samaa linjaa on sitten näillä neideillä mekot kevätjuhlissa, kuin mitä synttäreilläkin.Mahtaako tässä asiassa olla alueellisia eroja? Täällä ei nimittäin kukaan tuon ikäinen tyttö tule kaverisynttäreille esim. tunikassa ja trikoissa, ei todellakaan. Mitä muhkeampi ja kiiltelevämpi systeemi on päällä, sitä enemmän ihailua saa osakseen.

Kommentit (7)

kuuluvat alle kouluikäisten asuihin, tosin meillä ei ole prinsessaunelmia alle kouluikäisilläkään. Tunikat ja trikoot taitaisivat olla enemmän edustettuna synttäreillä. Meidän ekaluokkalainen oli juuri ystävänsä synttäreillä, ja tytöllämme oli päällä valkoinen paitapusero ja valkoiset ohuet sukkahousut, ja ruudullinen hame.

kouluiässä on yleensä laittanut päälle jonkun hameen ja sievän puseron, tai sitten jonkun mekon. Mutta ei mitään varsinaista "juhlamekkoa". Siistit, mutta kuitenkin suht rennot vaatteet. Lapsi itsekin on sanonut että ei synttäreillä voi liian hienoissa vaatteissa tehdä mitään kivaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat