Onko sairaanhoitajan pääsykokeet kamalan vaikeat?

Vierailija

Onko matematiikkaa, ja jos on, niin minkälaisia laskuja? Pitääkö jotain neliöjuuria laskea? Jos yo-todistuksessa seisoo arvosanat B, M, C, C, niin onko toivoa?

Kommentit (9)

Vierailija

minä hain laureaan toissa vuonna sh/th:ks, silloin oli tämmöset pääsykokeet:- ekaks jotain kysymyksiä, miks haet alalle, ym.- ryhmätehtävä (jokaisen piti ottaa laatikosta esine ja ryhmässä sitten keskustella että miten se liittyy alaan)- haastattelu (joka perustui paperiin jossa oli vastattu niihin kysymyksiinSiis ei ollut mitään laskutehtäviä, eikä pitäny lukea mitään kirjaa!! Mihin te olette hakemassa?

Vierailija

mä en ole edes yo (lukion päättötodistus, huon sellainen mulla on)miten olette muka hakeneet, kun haku amk:n alkaa vasta 20.3.??

Vierailija

Psykologinenosuus, musteläikkä ym.juttuja, matemaattinen osuus ja päättelytehtävä. Lopussa on ryhmätilanne ja psykologin haastettatelu. Ei ylitsepääsemättömiä, joten rohkeasti vaan yrittämään :)Terv. lh/th,sh opiskelija

Vierailija

joihinkin on pääsykoekirjallisuutta, toisiin ei, joissakin on ryhmätilanne, toisissa ei.turun amkssa oli ainakin viimevuonna ensin pyskologin haastattelu, sitten kirjalliset tehtävät, joissa painotettiin kaikkia kolmea kieltä;suomi, ruotsi, englanti. lisäksi matematiikan tehtäviä, päässälaskuja ja oli joitain liuoslaskuja, prosenttilaskuja jne. päättelytehtäviä, luovuutta mittaavia testejä, persoonallisuustestejä, yms. kirjallinen osio kesti reilut kolme tuntia ja oli aikamoista prässiä. kaikki tehtäviä ei ehtinyt saamaan loppuun kun jo uutta aloitettiin. ryhmähaastattelua ei ollut ollenkaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat