Vuosipäivä tulossa ja tekemistä pitäisi keksiä??

Vierailija

Mitä helsingissä voisi tehdä yhteisen illan aikana? Leffaan ei viitsi enää mennä kun tuo istuminen on jo niin hankalaa (rv34). Mitä ruokapaikkaa suosittelisitte? Onkohan mitään tapahtumia nyt menossa?

Kommentit (5)

Vierailija

Tai sitte menkää katsomaan Seurasaaren lähelle museoon sitä Inka-näyttelyä. On varmasti hieno! Jos siis aihe kiinnostaa.Siinä lähellä on hieno kahvila se Villa Angelika. Sininen huvila. SAmojen omistajien kuin iki-ihana Tamminiementien kahvila (talvella suljettu). SAmat tarjottavatkin. Teetä ja kahvia saa santsata samaan hintaan.KÄykää myös kävelyllä Seurasaaressa.

Vierailija

aikaisempi jälkikasvu hoitoon siksi aikaa. Ei oikein ole mitään ideoita päässä millaista haluaisi syödä, ihan kaikki ideat ovat tervetulleet. Täytyypä niitä tapahtumia hakea vaikka koneella.

Vierailija


Me ollaan menossa juhlimaan yhteistä täyttä 20 vuottamme. Mennään katsomaan Helsingin kaupunginteatteriin Teatteristudio Pasilaan " Kiviä taskussa" . On kuulemma hirveen hauska.Myös improvisaatioteatteri Club Act One on kuulemma hauska. Siellä ei varmaan tarvis istua ihan paikallaankaan, joten sopis raskaana olevalle? Mitenhän Stella Polariksen esitykset?Entä miten olis hiihtoretki meren jäällä? Kallahdessa menee ainakin latuja.Hyviä ruokapaikkojahan Hesassa on pilvin pimein. Millaista haluaisitte?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat