Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Hei! Plussasin lääkkeellisestä pas:sta 1.7. hcg 280. Luget ja zumenonit edelleen käytössä.Tässä nyt jo viikon ajan ollut aika lievää vuotoa. Ihan "puhdasta", vaaleamman punaista verta, ei hyytymiä. Onkohan lugeista johtuvaa (ei kohdusta tulevaa) , paksusta limakalvosta (siirrossa 11 mm) vai ihan muuten vaan epäonnistumiseen viittaavaa vuotelua?Miten teillä muilla? Ultran varasin päivälle 17.7. jolloin olisi siirrosta laskien 6+2 menossa. Aikaisemmin kai ei kannata mennä? Puhuin erään gynen kanssa (hoitopaikka lomalla ja siis lapsettomuuslääkärin saa kiinni vasta ens viikolla) ja laittoi pari lisälabralähetettä hcg-mittauksiin, jos epätoivo iskee ja haluan mennä varmistuslabroihin ; ).Kiitos jo valmiiksi vastauksista!!

Kommentit (3)

onnittelut plussasta.Ultraan ei tosiaan aiemmin kannata mennä, kun ei siellä mitään sykettä kuitenkaan näy. Tuo hcg:n nousu kertoisi kuitenkin jotain, joten sinne kannattaa mennä, jos ei malta odotella.Itsellä ollut myös siirron jälkeen vuotoa ja kaksi kertaa se lisääntyi ja raskaus keskeytyi, mutta kerran se ei sitten tarkoittanutkaan, että meni kesken, vaan raskaus jatkui. Eli niin tuskastuttavaa kun se onkin, niin vuodosta ei oikein voi päätellä mitään. Positiivista on kuitenkin, jos ei ole selkeän punaista ja puhdasta vuotoa, eikä ole kipuja.Toivotaan, että sun vuoto johtuu jostain muusta ja raskaus jatkuisi toivotusti!!

Niin, kiitos vastauksestasi! Maanantaina olin uusinta verikokeessa ja hcg oli noussut päälle 5600:aan, eli oikein hyvin. Vuotoa edelleen joka päivä, tosin näyttää alkavan tiettynä kelloaikana ja rauhoittuvan sitten.Huomenna menen ultraan, jotta saisi vaikka jotain selvyyttä vuodon syystä. Ehkäpä näkyy ainakin, onko raskaus kohdussa vai jossain muualla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat