Vierailija

Tupakansavu on paha, mutta onko kukaan ajatellut, miten ilmansasteet ja jatkuva pakokaasu vaikuttavat sikiöön? Luulen, että vielä pahempi. Joten jos asuu keskustasa, eikä polta, on aivan samat riskit.

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olisi hyvä jos äo olisi edes hieman suurempi kuin kuppikoko.

Toivottavasti et lisäänny tai ole jo sitä tehnyt, ei olisi suotavaa jatkaa tuollaisen vatipään geenejä.

Ei ole totta?

Ihanko itse keksit vai oliko teitä monta välkkyä tätä pohtimassa siellä röökikopilla?

Tupakassa ja ilmasaasteissa on aivan erilaiset koostumukset ja pitoisuudet. Ja varsinkin Suomessa on puhdas ilma vaikka ihan Hesan keskustassakin ettei siitä voi puhuakkaan lapsen terveyden uhkana kun taas tupakka on harvinaisen selvästi pahasta sikiölle.Jos tämä on syysi poltella maha pystyssä sillä metsissä niin ihan oikeasti katso peiliin ja lopeta itsellesi valehtelu.

Ystäväiseni, kaupungissa asumista ja tupakointia ei todellakaan voi verrata toisiinsa. Lääkäriystäväni kertoi että kun äiti polttaa tupakkaa, vauva saa happea saman verran kuin vauvan kaulaa kuristaisi kaksi kättä ja vauva hengittäisi pillillä. Kun äiti aloittaa tupakanpolton, vauva valpastuu ja rupeaa rimpuilemaan (=taistelemaan hapesta), vähän ajan kuluttua vauva lamaantuu hapen puutteesta. Vauva on liikkumaton kunnes taas saa happea. Kun vedät henkosia, mietipä miltä vauvastasi silloin tuntuu.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat