Seuraa 

Ratkaisu on ikean omsorg-kenkälusikka =) Se käärmeennäköinen, edellyttää tosin että ei ole nuppivetimiä laatikoissa.. Sen saa hyvin pujotettua koko laatikkorivistön vetimien läpi ja saa helposti pois, tosin ei lapsi =) maksaakin vain alle euron että sopii ostaa vaikka kaikkiin laatikostoihin ja vielä eteiseenkin ihan varsinaiseen käyttöön =)

Kommentit (11)

Aion kokeilla sitä ilmastointiteippiä ja suihkun renkuloita! Tuo henkari-idea vaikutti todella fiksulta myös!Meillä se jättikokoinen kenkälusikka pidätteli jossakin vaiheessa keittiön laatikoitten avautumista, kun laitoin sen kahvan niin päin, että se otti keittiön pöytään kiinni. En tiedä, osaanko selittää tätä oikein mutta kokeilemalla ja samanlaisilla kahvoilla sen ymmärtää ehkä paremmin. Se ei silti naarmuttanut pöytää ja veti laatikot, joita yritettiin vetää auki, takaisin kiinni. Lisäksi siinä vaiheessa, kun lapsi sai keittiön laatikot auki vetäisemällä, jätin sen ylimmän laatikon tyhjäksi ja muihin hän ei päässytkään. Ihan eri juttu sitten, että pääsi kiipeämään niitä myöten sivusta keittiön pöydälle jossain vaiheessa (hohhoijaa noita pieniä mieliä, kun keksivät kaikenlaista).Hauskaa, että kotivinkkejä löytyy näin hienosti :-)! Hauskaa viikonloppua!

sulkijoina vauvan jumppakaaren " rinkulat" , eli ne muoviset renkaat, joissa lelut roikkuu. Sopii tietysti vain kahvallisiin laatikoihin ja vierekkäin oleviin kaapin vetimiin. Niitäkin saa monta kiinni toisiinsa, eli sallii pidemmänkin välin kahvojen välillä. (siis sama kuin nuo suihkuverhonpidikkeet).Yksi kaappi keittiössä on suosiolla sellainen, että sen saa avata ja tonkia. Ei sitten ole houkutusta muihin niin paljoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tupperwaren " henkari" Ja niitä sai ihan ilmaiseksi ku jaksoi vain istua kutsuilla:) Se henkari on siis sellainen jolla saa esim.keittiöön roukkumaan pyyhkeen kaapin vetimeen yms... muovinen suikula jossa toisessa päässä reikä ja toisessa päässä " tappi" ja se sit vaan kiepautetaan renkulaksi...!

eikö ollu hienosti selitetty?:)

Meilläkin oli tuollainen viritys, että pitkä lasta laatikon kahvojen läpi, mutta sitten tämä meidän voimanainen saikin ne laatikot auki ja sieltä sivusta ronkki kaikkia tavaroita sitten. No, käännettiin kaikista vetolaatikoista kahvat sisäpuolelle. Alimmaiseen laatikkoon laitoin vielä kaikkia lapsi-ystävällisiä työkaluja, kauhoja, kaulimia yms. ja avaan joskus tämän laatikon tytön tutkittavaksi. Muut laatikot ja kaapit saa olla sitten rauhassa. Ainakaan vielä tyttö ei ole osannut avata kahvatonta laatikkoa tai kaappia.

meillä niin keveitä laatikoita että pienet niitä saisi auki on vain keitiössä ja ne olen sulkenut laittamalla lattiaharjanvarren vetimistä läpi. Mutta sekään ei estänyt meidän kolmatta lasta, pientä voima miestä joka vetäisi sitten kaikki viisi laatikkoa auki kerralla =).

että Ikealta olisi löytynyt noin edullista. Ihanaa, että laitoit vinkin tänne! Jakakaa hei ihmiset muutenkin edullisia vinkkejä ja vaihtoehtoja niille lastentarvikkeen lukoille. Mulla siis oli, vieläkin myynnissä, Citymarketin jättikenkälusikka laatikkolukkona. Toimi, kunnes lapsi oli tarpeeksi iso nostaakseen sen itse pois mutta enää ei juuri muutenkaan tarvita lukkoja (lapsi 2,8 v). Vielä kaivattaisiin kyllä komeroiden eteen jokin keksintö. En muuten suosittele tarralukkoja. Irtosi todella helposti.

Ja sitten ihan kumilenksuja... ja jostain rautapellinpalasista taivuteltuja " lukkoja" .Meillä on sittemmin vaan laatikot siivottu mahdollisimman lapsiystävälliseksi ja sitten pengottu sen verran, että kiinnostusta ei ole ylenmäärin. Näin se toimii. Tosin 2v3kk osaa jo omatoimisesti mennä hakemaan kuorimaveitseä ja kiivetä omenaa ottamaan ja siinäpä sitä sitten vaarallista touhua... Tän ikäiseen jo tosin tepsii järkipuhekin hieman.

suljin suihkuverhorenkaalla jonka laitoin kiinni kaapin (keittiössä siis) vetimeen ja sen sitten sälekaihtimen naruun =) Ja muut kaapit keittiössä, vierekkäin olevat siis, viritän kiinni myös suihkuverhorenkaalla. Kaksi niitä yhteen että ne ylettyy toisiinsa. helppo avata ja sulkea taas =) Komeroiden sulkijaa en ole keksinyt veilä.. Ikeasta olen ostanut siihen tarkoitukseen sopivia kiinnikkeitä, jotka siis laitetaan kaapin sisään ja sieltä se täytyy aina raosta koittaa auki saada. Ovat siis vielä pakkauksessa kaapissa, ollut jo pitkään. Hakalukko ylös ?? Olisiko siinä ideaa ? Tosin jos ruuvaa se jättää jäljet... mahtaisiko siinä pysyä kaksipuolinen teippi ?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat