Vierailija

Aamun ohjelma jäi lämmittämään mieltäni. Vihdoinkin on järki tulossa toiminnan taustalle. Eläinlääkäri oli sitä mieltä että melko pian EU käskyttää pitämään kaikissa jäsenmaissa kissat sisällä.LI on taustalla, saisi jäädä pysyväksi säännöksi.

Kommentit (14)

Vierailija:

Lainaus:


Kissat saavat edelleen liikkua vapaana ympäristössä. Asutaan maalla, eikä ole pelkoa että kukaan vapaita kissoja vahingoittaa kun naapureillakin sama käytäntö.
sitten tulee nimismies ja lasauttaa, ei saa maalla eikä kaupungissa enää katit vaeltaa kunhan muuttolinnut on rantautuneetps. en muuten tajua miten teitä ei yhtään mietitytä että onko kissa LI:n levittäjä jos annatte sen tepastella pitkin ja poikin ja tulla sisätiloihin sen jälkeen

eihän nämä kattien omistajat nykyäänkään välitä laista mitään! Kissat ei saa liikkua ulkona valvomatta, mutta välittääkö nämä omistajat tästä? EI! Vaan antavat kattien kusta ja paskoa lasten hiekkalaatikot.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Kissat saavat edelleen liikkua vapaana ympäristössä. Asutaan maalla, eikä ole pelkoa että kukaan vapaita kissoja vahingoittaa kun naapureillakin sama käytäntö.
ja niin tulee käymään Lintuinfluenssankin kanssa. Jotkut paskapäälainkiertäjät pitää kissoja vapaana, vaikka laki määräis muuta. Sitten itketään että kun tuli tauti...

Siis luuletteko te kaupunkilaiset, että vain kissat kuseksii niihin lasten leikkipaikoille? Kyllä ne on ne linnut jotka ruikkii paikkaan kuin paikkaan. Laitapuolen kulkijat eivät paikkaa katso ja on nähty " melkein it-miljönäärienkin" helpottavan oloansa.

On se helppoa laittaa kaikki AINA muiden syyksi kun te saatanat ootte niin hyviä ite. Onko se niin vaikeaa pestä käsiä. Pyykinpesukone on keksitty.

Ja LI tulee jos on tullakseen, ja menee kans. Sarsista oli joku aika takaperin kauhee vouhotus, Helsingis aivan odotettiin suojapuku päällä sairastuneita ja ketään ei tullu. Nyt ei kukaan muista koko tautia. Ei LI:aa kukaan muista vuoden päästä.

Kissat saavat edelleen liikkua vapaana ympäristössä. Asutaan maalla, eikä ole pelkoa että kukaan vapaita kissoja vahingoittaa kun naapureillakin sama käytäntö.

Mutta sanoisin että ei ole vanhan kissan oma ongelma jos ei halua olla sisällä, ongelma on nimenomaan kissan omistaj jonka olisi kuulunut opettaa kissa jo pienenä sisälle!!!!!

Ei se juoksevan kissan ampuminenkaan niin helppoa ole ;DKyllä täällä meidän 300 hengen kylässä (pohjanmaalla) on aivan hurjasti irtokissoja. Niitä tulee, kun maataloista lehmät viedään teuraaksi ja mummot ja papat vanhainkotiin. Yhtenä kesänä muutama kissa ehtii lisääntyä useamman kerran. Ja sitten seuraana kesänä ne 20 kissanpentua lisääntyy jne. Täälläkin on sellainen irtokissapopulaatio, että on ihan sama antaako omien kissojensa kulkea vapaana vai ei, kun joka tapauksessa ne paskat ja kuset on siellä lasten hiekkalaatikoissa. Sen tähden täällä tajutaankin peittää ne hiekkalaatikot. Meilläkin on " kansi" munalukolla kiinni hiekkalaatikon päällä.Toisaalta taas, kyllähän meidän lapset penkoo ja tonkii pihalla muutenkin, että kyllähän ne sieltä maaperästä kissanpaskat ja -kuset saa käsiinsä. Aika helpolla kyllä maalla lapset oppii, ettei ulkona pistetä mitään suuhun (käsiäkään!), ja sisälle tullessa kädet pestään huolellisesti saippualla. Tämä on ainakin meidän lasten kaveripiirissä ihan yleinen käytäntö, eikä tarvii meidän 2- vuotiastakaan muistuttaa.Täällä maalla, parinsadan asukkaan tuppukylissä, ei kukaan oikeasti välitä kulkeeko toisten kissat vapaana vai ei. Aina ne on kulkeneet, kissan tehtävähän on maatiloilla ollut pyydystää hiiriä kautta aikojen! Ei kai niitä silloin sisällä vain ole pidetty, vaan nimenomaan tallissa ja navetassa, ulkona...Eikä siitä kissojen irti kulkemisesta välitä nykyäänkään vielä kukaan täällä _oikeasti_ maalla.Moni kissa kyllä oppii sisäkissaksikin, mutta itse kyllä TIEDÄN, ettei vanha kissa opi sisäkissaksi, varsinkin jos on yhtään sen luontoinen, että on suorastaan nauttinut kesäisin ulkona olosta. Kyllä se on sitten jo väärin kissaakin kohtaan, että väkisin sisällä pidetään, silloin se lopetus tosiaan on parempi vaihtoehto. Mutta ihan paskaa tulla väittämään, että kuka tahansa kissa oppii sisäkissaksi. Ei opi. Kokeillahan silti kannattaa, varsinkin jos tällainen " sisälläpito" kehotus tosiaan tulee voimaan...

jep, kissat sisälle vaan! meidänkin puistossa kissat kuseksiin ja paskoo lasten leikkipaikoille ja myös meidän pihassa sitkeesti jatkuvasta metsästyksestä huolimatta pyörii kissoja. ajatelkaas kun sellanen kapinen kissa käy tekemässä tarpeensa lasten hiekkalaatikkoon ja sit tulee pph:n ryhmä siihen leikkimään hiekkaleikkejään ni jo on ihme jos ei joku siitä sairastu. mä nään ihan punasta noiden kissojen OMISTAJIEN takii. kissat on ulkona vapaana jos ihminen ne päästää.saa sen taudin ja levittää sen toisiinsa niin kuolevat pois, erityisesti siis siellä maalla jo heti, ettei sitten tauti tuliskaan tänne kaupunkiin ja kiltteihin sisäkisuihin

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat