Vierailija

eräs tuttava-akka yrittää lasta. miehenä hänellä on nelivitonen narkkari, ovat työttömiä, pummaavat sossusta ja juovat päivät pitkät. Vielä ei ole tärpännyt.

Akan alan töitä (siivoja) olisi pilvin pimein, mutta se ei kelpaa.Miehellä ennestään jo lapsi eri akan kanssa, ja lapsi on otettu huostaan ja vammautunut raskaudenaikaisesta narkkaamisesta.MIKSI TÄSSÄ MAASSA EI OLE SALLITTU PAKKOSTERILOINTI?? Missä vaiheessa, jos lapsi tulee ilmoitan siitä sossuun, että pitävät silmällä? Tästä voi jo sanoa, että lapsen elämä on jo valmiiksi pilalla. Ennenkuin syntyykään.

Kommentit (10)

pakkosterilointi on ihmisoikeuksien vastaista, ihmisoikeudet koskevat kaikkia ihmisiä ja Suomi on oikeusvaltio.Oliks sulla muita kysymyksiä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuusi heistä huostaanotettu. Nuorin on vuoden vanha ja toistaiseksi äitinsä luona. Tästä nuorimmasta näkee heti, että on jäänyt täysin vaille hoitoa ja huolenpitoa. Istuu vaan apaattisena eikä edes ääntele. Ei juuri leiki eikä ole kiinnostunut mistään, ei itke.Tämä nainen ei mikään rapa-alkkis, juo kyllä mutta pääsyy tähän lasten heitteillejättöön on se, että nainen on tunne-elämältään täysin kylmä eikä osaa vastata lastensa tarpeisiin. Antaa ruokaa jos muistaa, jos häntä huvittaa vaikkapa nukkua niin vauva saa huutaa pinnasängyssä nälkäänsä. Vanhemmat lapset myös kaikki jollain lailla jälkeenjääneitä tai tunne-elämältään vammautuneita. Lapset ovat useammasta eri isästä.Eikä tähän tietenkään kukaan puutu, lapset ovat äidillä aina sen aikaa, että ovat jo suorastaan hengenvaarassa ja sitten huostaanotetaan. Ei mene aikaakaan kun on taas naisella maha pystyssä. En tiedä miksi hän aina hankkii uusia lapsia, mutta vahinkoja eivät ole vaan ihan tarkoituksella ja yrittämällä hankittu.Kannatan pakkosterilointia.Se on todella surullista ja pistää kyllä vihaksi ketä tahansa " normaalia" ihmistä. Yhdessä lastenkodissa missä olin harjoittelijana, oli yhdeltä äidiltä 5 lasta siellä huostaanotettuna. Äiti oli juoppo, narkkari ja skitsofreenikko. Eipä ole niilläkään lapsilla hääppönen tulevaisuus edessä :( Pakkosterilointi olisi aiheellista aika monenkin ihmisen kohdalla, mutta minkäs teet kun sen laki kieltää!?! Täytyy vain toivoa, että tämä tuttavasi on pilannut kehonsa ja se narkkarimies siittiönsä niin hyvin, ettei heillä koskaan tärppää. Muuta ei tässä varmaan voi toivoa. :(

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat