Vierailija

Miksi neuvot koko ajan vieressä, miksi huomauttelet kaikesta ja vahdit kuin haukka miehesi tekemisiä?

Kommentit (4)

Toinen suvusta. Mies on jo vieraantunut perheestä, kun ei koskaan tee mitään oikein. Nyt vaimo ihan poikki, kun: "mies ei koskaan tee mitään". Esim. äiti ei anna miehen käydä lasten kanssa mummolassa yökylässä ( lapset 6 ja 3 ) parin sadan km päässä, kun " ei se osaa niitä hoitaa". Miehen pyytäessä ohjeita: " minähän en mitään ohjeita rupea kirjoittamaan".

Eli mitenhän se mies sitten oppisi lasten kanssa olemaan?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pakkohan sitä on neuvoa vieressä, kun ei osaa edes vaatteita lapsille kaapista kaivaa, eikä ruokaa eteen laittaa. En vois kyllä kuvitellakkaa, et jättäsin miehen lastenkans keskenään pidemmäks aikaa. Tunti on maksimi.Kuitenki neljä lasta tässä ollaan kasvatettu, ja olen monesti huomannu ettei tuo mies osaa, eikä edes tajua lastenhoidosta mitään. Jo tunnis kerkeää tapahtua katastrofi, jos jonkinmoinen. Muuten on kyllä mahtava mies. Lastenhoidossa siihen ei kyllä voi luottaa tippaakaan.

mutta välillä kieltämättä tulee neuvottua. Kyseessä on lähinnä jotkut päivittäiset jutut, jotka olen tottunut tekemään tietyllä tavalla, ja lapsi on tottunut johonkin tapaan. Joskus on vaan kaikkien kannalta parempi huomauttaa jostain, kun antaa toisen ihmetellä miksi vauva ei ole tyytyväinen. Mutta kun mies on yksin lasten kanssa, ei tulisi mieleenkään soittaa ja kysyä pärjäätkö nyt varmasti. Kyllä mies pärjää (ja kun en ole paikan päällä, saa tehdä rauhassa kaiken omalla tavallaan)!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat