Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

olen nyt kolmatta päivää lähes 39 asteen kuumeessa. keuhkot aivan ylikipeet.TÄNÄÄN sairaalassa minulta otettiin vain crp, joka oli kuulemma alle 8.olo on niin kamala!!! kuolema korjaa... koska uudestaan lääkäriin, huomenna vai ma? huomenna 4. kuumepäivänä vai odottaako ilman lääkkeitä maanantaita, joka olisi 7, päivä kipeänä...eikö olisi edes keuhkot pitänyt kuunnella tai jotain verikokeita??? APUA.

Kommentit (9)

Misä sä oikein oot ollu lääkärissä? kannattais heti huomenna mennä uudestaan ja " valittaa" oireita kunnolla ja sanoa että sattuu tosissaan. Sua ei kyl oo kunnolla tsekattu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jos sun crp oli 8, niin kukaan lääkäri ei aloita sulle mitään kuureja vielä. Eikö oel parempi seurata, kuin että saat turhan antibiootin? CRP reagoi hyvin nopeasti bakteeritulehdukseen. Jos oireet vaatii, menet sitten uudelleen huomenna, voithan tietty saada jotain lääkettä yskään, esim apteekista Medipekt (saa ilman reseptiäkin) on yleisesti käytetty lääke keuhkoputkentulehduksessa (mikä lähes aina virusperäinen, eli ei aloiteta antibioottia).

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat