Vierailija

Olin juuri äsken laittamassa itselleni teekupposta, kun aviomieheni muina miehinä tokaisi minulle, että pitäisikö meidän kokeilla peppuseksiä!?Perinteisestä yhdynnästä perinteisellä tavalla pitävänä perheenäitinä olin todellä järkyttynyt ja loukkaantunutkin mieheni ehdotuksesta. Mieheni ilmeisesti kuvittelee minun olevan joku pornoelokuvien kone.Miten olette itse suhtautuneet moiseen ehdotteluun? Itse en voisi ajatellakaan suostuvani kyseiseen toimintaan, sehän varmaan likaisuuden ohella sattuisi aivan hirveästi? Vai? Onko " peppuseksissä" muka mitään hyvää??

Kommentit (19)

Ilmeisesti ette jutelleet sen enempää siitä, millaisesta peppuseksistä mahdollisesti olisi kyse...Tai jos ei peppuseksi iske, niin kokeilkaa jotain muuta. " Perinteinen yhdyntä perinteisellä tavalla" voi pidemmän päälle olla vähän tylsää...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Peppuseksi ok joskus mutta kyllä toi sormien työntely jo kuulostaa todella ällöttävältä

Miettikää nyt! Sormia millä syödään jne. pitäisi tunkea toisen PERÄSUOLEEN!!! Menee vähän liian pitkälle.... Joo, suuseksi on eri asia mutta en kyllä menis persreikää nuolemaan. Ugh, rupes ällöttään toi sormi- idea.
Oli ihan jees, mutta ei sitten sen enempää innostuttu asiasta. Joskus ollut mielessä, että voisi kokeilla uudelleen.

Mutta ei sitä kyllä kylmiltään kannata ruveta harrastamaan. Kokeile ensin itseksesi ja katso pidätkö siitä. Se ei ole varmaankaan kaikkien juttu. Liukastetta pitää olla paljon, ja tarkoitan paljon paljon. Itse olen saanut elämäni parhaimpiin kuuluvia orkkuja peppuseksistä.

Miettikää nyt! Sormia millä syödään jne. pitäisi tunkea toisen PERÄSUOLEEN!!! Menee vähän liian pitkälle.... Joo, suuseksi on eri asia mutta en kyllä menis persreikää nuolemaan. Ugh, rupes ällöttään toi sormi- idea.

...vai oletteko te kaikki jotain sairaita pervoja?Ei tarvitse olla kovin viisas tajutakseen, että sillä peppureiällä ei ole mitään tekemistä normaalin seksin kanssa. Se on nimittäin sitä varten, että sieltä tulee aiemmin syöty ruoka ulos. PISTE. On se kumma jos Tony Halmekin sen Exit Only -tatuointinsa perusteella tajuaa, mutta ette te...Mielestäni maailma on menossa sairaaksi, kun ei enää parisuhteessakaan tavallinen perusyhdyntä kelpaa, vaan aina pitäisi olla jotain erikoista, sisäkkövaatteita tai muuta kinkkyä. Kysymys on kuitekin viime kädessä suvun jatkamiseen tähtäävästä toiminnasta. Jos huvitella haluaa, voi mennä vaikka Linnanmäelle tai keksiä muita virikkeitä!!!

AP

Mitäs jos sanoisit miehellesi, että kokeilisitte ensin vain pepun varovaista sormetusta, vaikka vain pikkurillin kärjellä aluksi? Mies tykkää tuosta ainakin 100% varmasti, eli kokeilepas tunkea sormeasi hänen peppuunsa, niin tulee aika villiksi :)Niin ja toki kieltäydyt peppuseksistä, jos et sitä halua, mutta ehdotan, että kokeilette rauhassa tuolla sormitaktiikalla, jos olet kiinnostunut.

sä sille miehelles vaan tarjoot. Heh. Miehesi varmaankin joutuu käymään " linnanmäellä" aika usein. Todellakin, seksillä on vain yksi tarkoitus ja siihen riittää kerran vuodessa.Olisitte iloisia siitä, että miehenne kertoo mistä tykkää ja että on yleensäkin valmis hakemaan jotain vaihtelua seksielämään. Olkaa iloisia ja kunnioittakaa, vaikka ette samaa mieltä olisikaan. Ihmiset kun ovat erillisiä olentoja parisuhteesta huolimatta, eivätkä luojan kiitos aina muutu toistensa kopioiksi.

Harkitse tarkoin erilaisia puolia mitä tuohon pyyntöön ehkä liittyy.Tietenkään sun ei tarvitse suostua jos et halua, tai jos suostutkin kokeilemaan niin voit lopettaa milloin vain.Tietty voisit olla veemäinen ja korkata miehesi peppuneitsyyden ensin, esim. suuseksin yhteydessä alkaisitkin työnteleen jotain hänen peppuun. Itsehän sitä ehdotti =D

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat