Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Joku tuolla kyseli vinkkejä siihen miten sais arskalasit kestämään vauvan päässä mut mua mietityttää millaset lasit vauvalle kantsis hankkia. Meidän vesseli on kohta 10 kk ja kohta aletaan varmaan ulkoilemaan päivisin hereillä ollessa (koko talven muksu on nukkunu vaunuissa ulkona) ja kevätaurinkohan on tosi kirkas. Eli mitä kantsii ottaa huomioon? Mitä laseja suosittelette? Ovatko kalliita? Millasia kokoja on, voiko ostaa reilut et ne menis parina vuotena? Kiitti vinkeistä jo etukäteen!

Kommentit (2)

Ostin juuri (tilasin UK:sta) nuo Baby Banzit meidät 6 kk pojalle. Niissä ei ole sankoja vaan ovat sellaisella joustavalla pannalla päässä. Näissä on koko 0-2 vuotta ja hyvin tuntuvat päässä pysyvän pojalla. Ei ainakaan sangat paina.

Suomessakin näitä myydään ja hinta on n. 25 ¿. Lastentarvikkeessa ainakin on. Omistani maksoin vajaat 11 puntaa (n. 15.5 ¿). Tilasin osoitteesta http://www.bumpto3.com/default.aspx samalla kun tilasin unipussin. Nopea toimitus, tulivat tiistaina kun tein tilauksen viime viikon torstaina.Tässä vielä linkkiä tonne Baby Banzin sivuille

http://www.babybanz.comt. Kaisastiina

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat