Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Kauhean nolo tilanne, mutta eilen laittaessani tampoonia, asetin jotenkin hajosi, mutta yritin kuitenkin laittaa, ja omasta mielestäni onnistuin. Tamponin asetin kuori näytti tyhjältä ja heitin sen heti roskiin, mutta heti sen tehtyäni huomasin, että lanka ei roikukaan, ei ole koko tampoonia, upposiko se syövereihini vai minne hävisi? Asettimesta ei enää voinut tarkistaa, roskis oli rentokilin mallia, eikä saanut auki,että olisi tarkistanut jäikö tamponi sinne. Nyt on kauhea pelko jos se luiskahtikin sisään ja aiheuttaa jotain hirveitä tulehduksia.

Onko kellekään käynyt näin , onko se edes mahdollista? Jos vain turhaan stressaan, en ole vielä kehtanut lääkäriä tilata, tarkistaakseni asian, mutta pakko se on kohta, parin päivän päästä kuukautiset loppuu, ja sitten on tulehdus vaara ainakin ,jos sisällä on jotain ylimääräistä.

Kommentit (4)

mutta ei se sieltä mihinkään pääse katoamaan, emätin kun on umpipussi :)jos et ole vielä saanut selkoa onko tamponi sisällä vai ei niin ei kun kokeilemaan. eli kyykisty tai istu pöntöllä jalat harallaan ja reippaasti kokeilet puhtaalla sormella tuntuuko emättimen pohjalla jotain ylimääräistä. jos ei tunnu mitään tamponin oloista ja saat sormiisi pehmeän " lihapalan" eli kohdunsuun niin voit olla huoletta. jos tamponi on jäänyt sisälle niin sitten vain yrität saada sen kaivettua ulos sormilla ja gynehän sen sitten sieltä pois saa jos et itse onnistu.onko sinulla muuten tullut vuotoa tuon tamponin laittamisen jälkeen? os on tullut niin se viittaisi siihen ettei mitään tamponia ole jäänyt sisälle.

Joo, olen jo kokeillut sormella, enkä löytänyt mitään, mutta ajattelin jos on senverran löysät paikat (2 lasta synnyttänyt),että yksi tamponikin sinne häviää. Pahinta oli kun ei voinut enää asettimesta tarkistaa, oliko tamponi siellä vai mihin joutui, oli muutenkin vähän kiire tilanne, ei sitä koskaan ennen ole sillatavalla tullut sählättyä.

Kuukautiset on jatkunut, on aika runsaat. Eli luulis ettei ylimääräiset pysy sisällä, vai ???

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vaikka paikat onkin synnytyksessä löystyneet niin ei ne nyt niin_paljoa_kuitenkaan että tamponi häviäisi kokonaan. ja voithan vielä pyytää miestäsi tarkistamaan asian jos epäilyttää, hänellä saattaa olla parempi näppituntuma anatomiaasi kuin itselläsi...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat