Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ootte varmaan kuullu tästä menetelmästä, että sokerista, sitruunamehusta ja vedestä tehdyllä mössöllä sais ihokarvat pois, vähän niinkuin vahalla.

Yritin tätä seosta tehdä mutta ei sillä oikein karvat lähteny. En saa sitä oikein kuivumaan ja jämähtämään, että sais kiskastua karvat pois.

Osaako kukaan neuvoa tämän seoksen reseptiä ja miten se homma käytännössä onnistuisi? Kiitos...

Kommentit (5)

Tuohan on erittäin vanha tapa ottaa ihokarvoja pois. Ainakin arabimaissa, Intiassa ja Kiinassa karvoja on poistettu tuolla menetelmällä jo satoja vuosia.

Tein tökötin jonkun nettireseptin perusteella. En nyt muista suhteita, mutta sokeri sulatettiin ja sinne lisättiin tilkka sitruunamehua. En muista lisäsinkö yhtään vettä. En muista sen takia, että tuota tököttiä olen sitten säilyttänyt jääkaapissa ja käyttänyt usean kerran, ja vielä uudelleen ei ole tarvinnut tehdä. On aika riittoistaa. Tein ehkä n. 2 dl satsin. Löyty kyllä netistä jostain suom24.fi ihokarvapalstan kautta...Nyt kun käytin tököttiä juuri äskettäin uudelleen, notkistin purkin eka vesihauteessa. Sitten otin puisen voiveitsen työkaluksi ja vanhasta lakanasta tilkkuja. Kun tökötti on notkeaa, mutta ei liian kuumaa, valelin voiveitsellä sääriin myötäkarvaan. Sitten painoin tilkun siihen päällä aika jämäkästi ja vetäsin itseäni päin (vastakarvaan). Nopea, rivakka veto. Jos aikailee, karvat ei lähde. Eikä kyllä edes satu hirveästi. Yhtä kohtaa voi joutua vahaamaan useaan kertaan. Tilkkuun jää kyllä ihan kivasti karvoja. Täytyy olla vaan tarpeeksi pitkää, ihan lyhyttä sänkeä on turha yrittää tällä systeemillä höylätä.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat