Vierailija

niin kuin ennen on toiminut.

Nyt rv 40+0 eikä mitään... mies jo ihan poikki sänkytouhuihinkin :-).

Onkohan vauva liian iso tai väärässä asennossa tai jotain kun ei edes kiinnittynty / laskeutunut kunnolla..?Millähän tän lapsen nyt saisi tulemaan ulos pian...

Kommentit (9)

Viimeistään sitten lääkärin avustuksella.Mutta oikeesti... jos vauva ei ole valmis syntymään eikä äidin kroppa ole vielä valmis synnyttämään niin ei siihen mitkään kotikonstit auta.

Voin kertoa. TOIMII.Mun mummo neuvoi että näin käynnistettiin ennen synnytykset jos meni paljon yliaikaiseksi.Se vaan ei ole kovin ihana kokemus kun saa sen kylmän veden päällensä. Mulla alkoi tunnin päästä saunomisesta supistelemaan hirveästi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Antaisitte ny vaan lapsen syntyä kun sun paikat on valmiit ja lapsi sieltä valmis tuleen?Mää en oo koskaan tajunnu miten seksi tai mikään muukaan muka laukasee synnytyksen. Koska eihän muullonkaan raskauden aikaan vois harrastaa seksiä tai tulis keskenmono jne.Mää suosittelen että elätte ihan normaalisti ja lepäilette, seksiä kun sitä tekee mieli!

Mulla esikoinen supistutti 23 h ja takana oli sitä ennen viikonloppu huonosti nukuttuna. Olin ihan rikki synnytyksessä.Ota hyvä asento ja herkuttele, kyllä se tulee ulos!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat