Vierailija

Kuinka aikaisin ne nykyään alkaa???

Sivut

Kommentit (36)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ihmeessä äidin pitää kesken vierailun passittaa sidettä vaihtamaan? luulisi olevan tytöstä noloa, ja kyllä nyt yksi side yhden vierailun riittää

siteet (joku kaappi) ja mihin käytetyt voidaan laittaa ;) Kahdestaan käyttä katsomassa ja sano, että side kannattaa vaihtaa joka vessareissu ;)

Ja kannattaa näyttää, mihin hän voi laittaa pikkuhousut, jos tulee sotkua... Ettei hänen tarvi nolona tulla kysymään, jos vahinko sattuu..Älä nyt ainakaan huutele joka vessa reissulla siitä siteestä vaan anna tytön hoitaa itse se homma ;) Varaa vaan tarpeeksi niitä siteitä, ettei hän ala niitä pihistellä sen takia, että saattavat loppua kesken.. Sano että niitä riittää kyllä, vaikka sen vaihtaiskin joka kerta ;)

Muistan itse kouluajoiltani, kun kaverillani alkoi kolmannella luokalla kuukautiset ja karvoitukset kasvaa ym. Mutta sitten taas toisella kaverilla alkoi vasta 17v.

Miten hienovaraisesti pydän häntä käymään vessassa vai pyydänkö ollenkaan? Tyttäreni ei tiedä enkä halua että tietääkään ettei tule kiusaamista tai sanomista muille kavereille.

Vierailija:

Lainaus:


katoin yhtä ohjelmaa puberteetista ja siinä sanottiin, että tytöillä alkaa menkat kun paino on 40 kg.
Nykyajan ravitsemus vaikuttaa siihen kuukautisten varhaiseen alkamiseen ja jonkun verran myös etninen tausta. Nykylapset kun saavat arempaa ravintoa ja enemmän kuin 50-luvun lapset

Voisitko soittaa tytön äidille ja pyytää vaikka häntä soittamaan tytölle ja kehoittamaan käymään vessassa jos se hänestä on tarpeellista. Hoituisi näin ilman että kaveri huomaa...

Vierailija:

Lainaus:


Miten hienovaraisesti pydän häntä käymään vessassa vai pyydänkö ollenkaan? Tyttäreni ei tiedä enkä halua että tietääkään ettei tule kiusaamista tai sanomista muille kavereille.
Tuskin ne nykyään alkaa sen aiemmin kun ennenkään, jokainen ihminen on yksilö, eli jos ap:n menkat alko vasta 17-v. ei se tarkota sitä että muidenkin alkaisi vasta sillon.

Meidän kahdella tytöllä taisi loppua pituuskasvu menkkojen alettua, toinen on 159 cm, toinen 155 cm. Kumpikaan ei ole vuoteen kasvanut yhtään, vaikka ovat vasta 14- ja 12-vuotiaita. Nuorempi oli muuten reilusti alle 40-kiloinen, kun menkat alkoivat, eikä paina vieläkään 40:tä kiloa.

Eikö hänen äitinsä voi sanoa tytölle, että käy välillä vaihtamassa sidettä, jos ei itse tajua?

Vai huolehtiiko tämä kyseinen äiti kotona tytön siteen vaihdot????

Tyttö tuli meille yökylään ja äidin oli kerrottava että passitan välillä vessaan vaihtaan sidettä Hirvittää kun noin aikaisin alkaa..


Muistan sen selvästi, koska siinä sanottiin, etä jos laihduttaa liikaa (esim anorektikot) niin tuossa painonvaiheessa menkat jää pois kokonaan eli lakkaa tulemasta jos on liian laiha......Toisilla se liian laiha voi olla niin, että jos aikuisena paino menee alle 50 kg niin menkat jää pois.......

...niin ei 9v ole tavallinen ikä. Kyselin asiaa tyttären koululääkäriltä ja hän sanoi, ettei kuukautisten pitäisi alkaa ennen 10-vuoden ikää. Sanoi, että sitten täytyy selvittää luustoikä röntgenillä, jos niin käy.

...Kainalohiki on haissut melko voimakkaasti jo jonkin aikaa, jokailtaisista pesunestepesuista huolimatta eli tokaluokkalaisella on deodorantti ollut syksystä lähtien käytössä, omastakin tahdosta.Hiukset myös rasvoittuvat huomattavan paljon nopeammin kuin vuosi sitten. Rinnat eivät vielä ole alkaneet varsinaisesti kasvaa, mutta rintojen alue on muuttunut erinäköiseksi, lantio niin ikään on erimallinen vaikka tyttö on edelleen muuten tosi hoikka eikä ole masua. myös aikaisemmin niin kiltille ja tasaiselle tytölle on alkanut tulla sellaisia herkkyyskohtauksia.Luin jostakin, että 70-luvulla ja 90-luvulla syntyneiden murrosiän alkamisiässä ei ole enää sellaista elintasosta aiheutunutta eroa kuin meillä 70-luvulla syntyneillä on ollut äitiemme kanssa.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat