Vierailija

Yläkertavarauksella siis..

Me ollaan ihastuttu tähän malliin ja kovasti haluttais tämä joskus rakentaa.

Jos jollain on tälläinen tai käynyt tälläisessä, kerrotko näkemyksiä, kiitos!

Malliin voi tutstua myös osoitteessa: www.muurametalot.fi

Kommentit (10)

Kylläpä teillä on ollut huono tuuri! Totta, täytyy varautua IHAN kaikkeen ja enemmän..

Toivottavasti saatte kaikki selvitettyä!p.s. oletteko olleet tyytyväisä materiaaleihin ym. ja teittekö paljon muutoksia ja jos teitte miten ne sujui?p.p.s Tiedätkö mistähän hintoja saisi " udella" ?

Ne hinnat ovat yk-varauksella eli yläkerrassa ei ole tehty mitään. Aika paljon pystyy tekemään muutoksiakin. Kannatta itse miettiä ihan kaikki mitä taloltaan haluaa ja sitten pyytää edustaja käymään ja yhdessä miettiä mitä niitä he pystyvät tarjoamaan ja ennen kaikkia mitä muutokset ja lisäykset maksavat. Ne eivät ole halpoja... Tohon T-88 voisi sopia lämmin kuisti. Tuolta msn-keskusteluista olen lukenut että sellaisenkin voi muurametaloon lisähinnasta saada. Tulisi aika paljon avaruutta eteiseen kun olisi kuistikin käytössä.Meille tuli mm. erilainen takka kuin perustoimituksessa, muutoksia keittiöön, keskuspölyinimuri, ovi olohuoneesta terassille, isompia ikkunoita, kattoikkuna, vesikiertoinen lattialämmitys, allas kodinhoitohuoneeseen... Kodin koneet hankimme itse juuri sellaiset kuin haluamme.Sisutusmateriaalit ovat hyviä. Tapetit mm. econ tapetteja ja paljon erilaisia kivoja kuoseja, laminaatti laadukasta käyttöluokka 32 ja ihan rautakaupassakin kalleimmasta päästä laminaatteja. Laatatkin ihan ok. Laittoivat myös itse hankkimamme boordit kylppäriin ihan ilmaiseksi. Mistä tulikin mieleeni tuohon T-88 kylppäriin sopii hyvin 2 suihkua (meillä on ja mahtuu hyvin)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itse talo on kiva ja pohjaa ym minäkin ihastuin ihan täysillä. Oli juuri sopiva kaikin puolin meidän perheelle. Kaikki meni hyvin kunnes talopaketti tuli tontille. Sen jälkeen onkin ollut jos jonkinmoista vääntöä muurametalojen kanssa. Työmiehiä on mennyt vaihtoon, tehtyä on purettu ja taas tehty uudelleen jne jne. Huolettomuus ja vaivattomuus ovat olleet kaukana tästä projektista. Nyt olemme asuneet talossamme noin 2kk. Suurin osa asioista on jo saatu väännettyä mallilleen. Edelleen on muutamia asioita työn alla. Muuten olemme kyllä taloon kotitutuneet ja omalta tämä tuntuu.Muurametalo voi olla hyvä, laadukas ja vaivaton jos käy hyvä tuuri työmiesten suhteen muuten se voi olla painajainen kuten meillä välillä tuntui olevan. Yö unet oli hyvin vähäisiä monta viikkoa kun rakennusaikana näitä juttuja saatiin murhetia. Muurameralon väki on kivaa niin kauan kun et löydä mitään huomautettavaa. Kun eka virhe löytyy, tulee sinusta hankala ja ikävä asiakas jonka sähköposteihin ja puheluihin ei kannata vastata. Jopa muuramen omat työmiehet (ne uudet) olivat kanssamme samaa mieltä ekojen tekemistä virheistä mutta silti ei muuramen " johtoporras" ollut kovinkaan yhteistyöhaluinen asioita selvittämään.Kannattaa siis valmistautua henkisesti siihen ettei avaimet käteen rakentaminen ole välttämättä kovin helppoa!

Meillä tosiaan pieni perhe ja toinen lapsista jo aika iso joten sekin aika häämöttää jolloin olemme kahden, joten tuo talo olisi meille " se lopullinen" . teemme tosiaan yläkerran lapsille ja aulalle ei ole niin tarvetta.Erkkeriä kaipaisimme yläkertaan, mutta ilmeisesti siihen ei ole toistaiseksi mahdollisuutta. Pesutornia emme tarvitse ja tuo olkkari/keittiökin vaikutti ihan ok-kokoiselta, meidän tarpeisiin. Iso kuisti pitää myös teettää, jotta saa sitten sen koiran sinne : ))Itse asumme nyt 90neliöisessä kerrostaloasunnossa, joten meistä se on varsin tilava : )Täytyy tässä lähiaikoinna pyrkiä näkemään tälläisetä livenä!

Aika kompakti paketti tuo T-88 on. Avaruutta ei ole mutta pienelle perheelle tarpeelliset tilat varmasti löytyy. Keittiön koko on ok. Olen käynyt T-111:ssa ja siellä oli keittiössä ihan reilun kokoinen pöytä eikä silti ollut ahtaan oloinen. Tuo olkkari 19m2 on ahdas etenkin kun takka vie vielä tilaa.Khh on kyllä pieni mutta jos sinne ei tarvitse pesutornin, siivouskaapin ja pyykkikaapin lisäksi muuta niin riittänee. Pyykin kuivaukselle ei ole tilaa kuin pesuhuoneessa.Yläkerra vaatehuone on pieni. Kannattaisko kenties ottaa osaki aulatilaa ja ehkä tehdä toisesta makkarista vähän pienempi niin tulisi isompi aula? Jos siis tuntee tarvitsevansa aulaa. Me halusimme yläkertaan lapsille oman olohuoneen.Jotain piti vielä kommentoida mutta nyt äitiä tarvitaan...

Ei sitä kyllä muuten puhdistettua saa kuin katolle kiipeämällä mutta ei siinä nytkään ole kuin ohut kerros lunta ja yläosasta ihan auki vaikka toissa päivänä täällä tuli lunta reilusti. Kattokulma on jyrkkä joten lunta ei katolla muutekaan paljon ole ollut. Tosin tänä talvena on satanut lähinnä vain kevyttä pakkaslunta tai vettä. Jos kattoikkuna tulee etelän puolelle niin se pysyy varmaan itsestään aikalailla auki kun huonelämpö lämmittää lasia. Meillä ikkuna on pohjoisen puolella.

Onko teillä tuo kattoikkuna? Miten helppo/vaikea se on talvella puhdistaa lumesta? Kiva kuulla, että materiaalit ovat miellyttäneet teitä! Meitäkin ne " paperilla" on miellyttäneet..

Mietimme aluksi Älvärin Tuulikkia sillä isolla kuistilla ja erkkerillä + kaikki materiaalit uusikis mutta se tulikin sitten jo niin kalliiksi, että huh!Me uskomme, että me emme tarvitsisi mitään muutoksia (paitsi tuon kattoikkunan, kuistin) mutta halusimme tuon yläkerran valiimksi tehtynä..Täytyykin koettaa saada s. postiin hintatarjousta..Kiitos sinulle avusta tosi paljon!!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat