Vierailija

2v tytöllämme on kaikki hiukset erimittaisia, menee todella helposti takkuun takaa ja siis mitään mallia ei ole.

Tarkoitus olisi mennä huomenna kampaajalle tytön kanssa.

Kertokaahan kokemuksianne, mitä kannattaa ottaa huomioon ja miten kannattaa leikkauttaa hiukset? Paksuneeko paremmin jos laikkauttaa lyhkäsiksi?

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eka kerta meni helposti, kun tyttö ei oikein tiennyt mitä siellä tapahtuu. Tokalla kerralla sitten istuttiin sylikkäin saman essun alla kun meinas huuto tulla. Siitä se sitten lähti, aina oli kyllä karkkia/keksiä tms mukana ja mentiin usein sen jälkeen jätskille, jos oli ollut huutamatta. Uhkailu ja lahjonta tehoaa! Samaa mieltä että, ei ne hiusten juuret tiedä minkä pituiset hiukset on. :O

Kaikki ovat käyneet kampaajalla/parturissa 1 - 1.5v. iässä ja suhtautuneet tapahtumaan erittäin juhlallisesti. Ovat antaneet leikata, laittaa kapan, käyttää leikkuria, föönata jne.Tyttärelläni oli pitkään aika heikko hiusten kasvu, joten hänellä on pidetty polkkamallia, joka on kevennetty hieman takaa ja sivuilta, ettei olis ihan töks-poikki -malli. On oikein nätti ja hiukset ovat vahvistuneet tosi hyvin. Ehkä pian voimme kasvattaa ne saparotkin jo!

Ota huomioon, että lapsi ei välttämättä pidä leikkaamisesta! Meillä ainakin on saanut houkutella vaikka millä. Yleensä karkkilaatikko mukana, voi sitten lahjoa. Meillä poika ei myöskään ole antanut laittaa päälle kampaamon " essua" . Viime kerralla otettiin mukaan oma askarteluessu.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat