Vierailija

Kommentit (14)

Ruskista jauhoja miedolla lämmöllä (meidän lieden laitan 4:lle, siinä on asteikko 1-6) n. 5 minuuttia. Lisää vettä pienissä erissä hyvin sekoittaen. Mausta lihaliemikuutiolla ja pippurilla, voit lisätä myös lirauksen kermaa.



Tärkeää - kypsennä jauhot kunnolla, äläkä polta niitä liian kuumalla. Kun jauhot on hyvin kypsytetty tulee kastikkeesta hyvän makuinen eikä vettä lisättäessä synny kokkareita.



Bon Appetit!

Eli olennaista on, että rasva-jauhopohjaa ruskistetaan riittävästi. Seosta täytyy koko ajan huolellisesti sekoittaa ruskistettaessa, ettei se pala. Lopuksi seoksen pitää olla kaakaojauhon väristä, ei siis vaaleanruskeaa!



Toinen tärkeä vaihe on nesteen lisääminen. Jos lisää jääkylmän veden tulikuumaan rasva-jauhoseokseen se paakkuuntuu. Toimi siis näin:



Nosta pannu hetkeksi jäähtymään sivuun kuumalta levyltä. Lisää hetken kuluttua _haalea_ vesi koko ajan huolellisesti sekoittaen - pannu ei saisi sihahtaa kovasti, muuten rasvaseos on liian kuumaa.



Anna kiehua hiljalleen pari minuuttia.



Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat