Vierailija

Eniten huutoja listalla huomasin Bamse-setin ja menin utiliaana vaan kurkkaamaan sitä.

Siis pusero, housut ja takki (siis sisäkäyttöön), eli kolme Bamse tuotetta.

Hinta oli nyt jo lähes 25 euroa ja hintavaraus ei ollut vielä edes ylitetty.

Olivat kyllä uusia, ei siinä siis mitä. Tuntuu vaan hullulta, että ihmiset maksaa ihan himona, kun joka tapauksessa LIndex löytyy joka kylästä ja kaupungista.

Ja etenkin esim. itse ostin periaatteessa samanlaiset vaatteet vasta kaupasta uutena ja maksoin paidasta 4.90 ja housut ja takki-yhdistelmästä 9.90.

No en se hyvä että minulla edes oli hauskaa

Kommentit (15)

Ennen sai huutonetistä halvalla mutta nykyään ihmiset huutaa niistä niin älyttömiä että kannattaa hakea uutena Lindexiltä.

Minusta Bamsella on suloisia vaatteita. Vaihtelua nykyajan pääkallo- ja Lohikäärmevaatteisiin.

kuopijoko tuppukylä! tuuha tänne joensuuhun.. =) me käydään kuopiossa shoppailemassa, kun valikoimaa löytyy, kappahl, h&m.. ja vaikka mitä mitä täällä ei tod oo.. =) heh. on meilläkin ilot! JA ARNOLDS*!!!!!!!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

oo koskaan ymmärtänyt tota Bamse-vimmaa, mutta eipä niitä meidän Kaupungista (huom, ei kyläpahanen edes) saa että sinänsä ymmärrän että ollaan valmiita maksamaan enemmänkin, säästäähän siinä matkakulut. Toisaalta huutonetinkin tuotteisiin tulee aika hurjat postikulut vielä päälle.

munnut oikein urakalla halpoja BAmseja ja pisti sit Bisnekset pystyyn. Ei voi erehtyä ostopaikasta, koska kaikki myynnissä olevat vaatteet ovat juuri samoja ja saman kokoisia mitä Jumbossa myytiin pari viikkoa sitten puoleen hintaan.

Ei siinä, eihän se kiellettyä ole, mutta jos on kyseessä sama nainen, joka töni ja rynni kyynärpäät edeltä ale-tangon luokse ja repi toisilta kädestäkin, niin " onneksi olkoon vaan" .

Ei täällä ole aina yhdestä koosta kovinkaan paljon valinnanvaraa, joten jos asuu esim. 100 km päässä Kuopiosta, niin tuskinpa paljon kannattaa lähteä täältä Bamseja hamstraamaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat