Vierailija

Eli isomman laitan ainakin 3,5- v. Mutta voisin olla pienemmän 1v 10 kk kanssa kotona vielä 5 kk. Mutta kannattaisiko sittenkin laittaa molemmat samaan aikaan samaan paikkaan hoitoon nyt? Olisiko siis " vääremmin" laittaa vain toinen hoitoon uin molemmat...? :) Onko jollain kokemuksia?

Kommentit (11)

ja en todellakaan ala sinulle avautumaan, kun näkee jo nyt, ettei käsitekykysi sitä kestäisi.Haluaisin nimenomaan kokemuksia lähinnä sisarusten välien kehittymisestä. Olisiko heidän kannaltaan parempi mennä molempien hoitoon?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Silloin itse kyllä olisin kotona pienen kanssa vielä sen 5kk. kenties isompi lapsi voisi tuolloin olla hoidosssa lyhyempää päivää, saisi näin pehmeän laskun. Ja pienempi saisi hetken nauttia olostaan ainokaisena.

kiukuttelu jos sitä siksi haluaa sanoa, oli 5:lleJollakin taitaa olla nyt luetun ymmärtämisessä aukko.Viestissä kolme on vaihtoehdot a ja b. En kysynyt lisävaihtoehtoja. Eli se, että molemmat olisivat kotona ei ole vaihtoehto. Pyydän edelleen kommentteja alkuperäiseen kysymykseen.Tiedän, että teitä uteluttaa, miksi molemmat eivät voi olla kotona, mutta en aio tyydyttä uteliaisuuttanne.ap

kiva päästä vähän aikaa leikkimään ikäistensä seurassa ja toisaalta pieni on vielä kovin pieni -> isompi hoitoon - ole pienen kanssa vielä sen 5 kk kotona, ei se silloinkaan tule olemaan kuin vähän päälle 2-vuotias!

isompi (2v5kk) on hoidossa kolmena päivänä viikossa ja pienempi (9kk) on kotona.

Musta tuntuu että poikien väleissä ei ole suurta muutosta tullut. Ehkä " leikkivät" toistensa kanssa hiukan enemmän (mitä nyt tuon ikäiset vielä keskenään leikkii) kuin ennen.Pienemmällä on taas se vaihe että vain äiti kelpaa, joten sen tähden on vähän mustasukkaisuutta ilmassa, mutta sitä on ollut ennenkin kun on ollut tällanen vaihe päällä (siis silloin kun isompi ei vielä ollut hoidossa).* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat