Vierailija

Huutonetin saloja tässä mietin...

Esim sellainen pussukka, joka on 4cm paksu ja 30 senttiä pitkä...Milloin se luokitellaan kirjeeksi ja milloin paketiksi? Postin sivuilla ei ole määritelty kovin tarkasti rajoja.Onko maksikirje oltava selvästi kirjekuoressa? Miten, jos tulee muoviin käärittynä???Toinen juttu: miten on mahdollista, että miehelleni tuli kännykkä kirjekuoressa 90 sentillä?????Mitä tarkoittaa ensikuoret????

Kommentit (4)

se alittaa tietyt mitat. voi olla kuinka painava vaan, mutta jos on yli 3 cm paksu on maksikirje.Maksikirje tai paketti eivät eroa kooltaan, vaan kyse on siitä että maksikirje viedään perille asti (jos kotona on joku silloin kun postimies käy, jos kukaan ei ole ollut paikalla niin postimies jättää kortin ja maksikirje noudetaan postista), ja paketti on noudettava postitoimistosta. Hinta on eri maksikirjeenä ja postipakettina.

Kannattaa vaan lähettää sen mukaan, kumpi on edullisempi. Ellei sitten halua seurata paketin etenemistä postin sivuilta, silloin on siis otettava paketti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Ei sitä kukaan tule kysymään, että onko se nyt kirjekuoressa...

Ja kännykkä tulee 90 sentillä jos se on tarpeeksi kevyt. Ainakin se on tarpeeksi pieni tullakseen vain kirjeenä eli ei tarvi olla paketti tai maksikirje.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat