Vierailija

Eli olet jo valmiiksi päättänyt tulevien lapsiesi nimet (tyttö ja poika)

Ja ne nimet ovat ehdottomasti sinun lempparisi ja haluat sen nimiset lapset!

Ongelma on, että ystäväsi ehtii saamaan lapsen ennen sinua ja antaa juuri sen nimen jonka olit päättänyt lapsellesi antaa. Tietysti tämä on puhdasta sattumaa sillä hän omaa samanlaisen nimimaun:-)

Mitä tilanteessa tekisit?

Antaisitko lapsellesi saman nimen kuin ystäväsi lapsella ja sanoisit,että se oli jo aikoja sitten päätetty?

vai

Valitsisitko jonkun toisen nimen?

Kommentit (12)

...niin kerroimme siitä myös muille. Tosin me olimme jo päättäneet nimet ennen kuin tärppäsi, joten kyllä koko tuttavapiiri tiesi tulevien lapsiemme nimet. ;) Ja kun aloin odottamaan lastani, ja kun sukupuoli selvisi, niin aloimme kutsumaan häntä jo nimeltä. Tällöin hänestä muodstui ja vatsassa oma persoonansa, ja kaikki puhuivat jo hänestä nimellä. :)

Tällä tavoin ei siis olisi voinut käydä sitä, että joku sattumalta antaa saman nimen. Eli jos antaa, niin antaa, ja tietääpähän sitten ettemme me matkineet kun saimme lapsemme myöhemmin... :)

(hassusti selitetty)Mutta asian pointti on se, että miksi sitä nimeä pitää salata??? Kertoo vain suoraan, niin ei satu mitään väärinkäsityksiä.Ja jos joku tuttavani olisi antanut lapselleen saman nimen kuin me tyttärellemme (siis ennen meitä), niin mitä väliä; meidän tyttö aina alusta asti ollut ******, vaikka maailmaan olisi syntynyt samaan aikaan miljoona saman nimistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja sitten hyvä ystäväni antoikin sen nimen tyttärelleen. Se oli hetken kova paikka, koska silloin vielä lisäksi pelkäsin, etten voi saada omia lapsia sairauden takia. Eli oli paha mieli, mutta yritin olla näyttämättä sitä, enkä sanonut mitään. Kun sitten parin vuoden päästä sain esikoiseni, ei tullut mielenkään antaa samaa nimeä vaan keksin uuden eikä se enää siinä vaiheessa harmittanut.PS voithan laittaa nimen toiseksi nimeksi

sitten. Kahdelle ensimmäiselle lapselle olin jo valmiiksi sunnitellut nimet mutta ei se sitten enää sopinutkaan kun sain lapsen syliin. Ensimmäisen kuukauden ajan esikoisen " nimi" oli " poitsu" :-)))

Voi että mua otti aikanaan päähän kun esikoinen sai nimensä ja sattui hälle toiseksi nimeksi sama minkä muuan luokkakaveri oli omalle tytölleen antanut ensimmäiseksi nimeksi. Kehtas sitten joku tulla kysymään että mitä " Minna" sanoi kun annoit saman nimen? Voi jestas!

mihellä on liuta läheisiä veljiä serkkuja, joilla erinimisiä tyttö-/poikaystäviä ja kaverit alkaneet perustamaan perheitä, joten AINA SITÄ JOLLAIN ON SAMA NIMI...en halua vain laittaa jotain sharkiraa siitä syystä että SITÄ EI OLE KENELLÄKÄÄN..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat